Skip Navigation Links

BAŞKAN TOSYALI ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİ

ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEK

BAŞKAN TOSYALI ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “24 Kasım Öğretmenler Günü” öncesinde İskenderun’da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.
 
İskenderun Belediyesi Millet Parkı sosyal tesislerinde düzenlenene programa İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ve ilçe görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEK
Düzenlenen programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik, emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği ulvi bir görevdir. Bu onurlu ve kutsal mesleği yapan öğretmenler, cehaletle savaşın en keskin kılıcıdır ”dedi.
HER DAİM YANINIZDAYIZ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözüyle hem bu ulvi görevin önemine değinmiş hem de siz kıymetli öğretmenlerimize önemli görevler yüklemiştir. Fedakârca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum ” şeklinde konuştu.
Düzenlenen programa katılan Okul Müdürleri ve öğretmenler kendilerinin her daim yanında olan ve eğitime vermiş oldukları desteklerden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet