Skip Navigation Links

Kırıkhan'ı Ayağa Kaldırmak Boynumuzun Borcudur

Kırıkhan'nda sebep olduğu yıkımın, acılarını unutturmak için çalışan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, sağlığını hiçe sayarak her an heryerde olmaya gayre

Kırıkhan'ı Ayağa Kaldırmak Boynumuzun Borcudur

Kırıkhan   A+a-

 
Hatay'ı yerle bir eden 6 Şubat depreminin Kırıkhan'nda sebep olduğu yıkımın, acılarını unutturmak için çalışan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, sağlığını hiçe sayarak her an heryerde olmaya gayret ediyor.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Hatay'a yoğun ilgi gösteren, devletin tüm imkanlarını getiren bakanlarla ve tüm yetkililerle birlikte, kendileri de birer depremzede olan belediye personelinin can siperane çabalarının sonuç vermesi için geceli gündüzlü çalışırken de, “Kırıkhan'ı Ayağa Kaldırmak Boynumuzun Borcudur “ diyor.
 
Depremin ardından sahadan hiç ayrılmayan Ayhan Yavuz, acıları dindirmek, sorunları çözmek için tüm imkanları seferber ederken, ekibiyle birlikte tüm mahallelerde, arka sokaklarda enkazların kaldırılması ve hayatın normale dönmesi için geceli gündüzlü mücadele ediyor.
 
Soğuk kış günlerinin kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde ekibiyle sorunların çözümü için çalışan Yavuz'un tek derdi, şehri yeniden ayağa kaldırmak ve ilçe halkının mümkün olduğu kadar sorunsuz yaşamasını sağlamak.
 
Ağır hasarlı binaların yıkımlarının bittiği mahallelerde temizlik, çevre düzenlemesi, yaşam alanlarının güzellieştirilmesi, sosyal donatılardan azami faydalanma imkanının sağlanması yönünde tüm imkanların seferber edilmesi talimatını veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, tüm sağlık sorunlarına rağmen en büyük aşkı memleketi Kırıkhan'ı eskisinden daha düzenli bir şehir haline getirmek hedefinden şaşmıyor.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve Hatay'a sunduğu sınırsız desteğe her fırsatta teşekkür eden Başkan Yavuz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, bölge milletvekilleri ve devletin tüm imkanlarını sorunların çözümüne yönelik seferber eden, emeği geçen herkese minnet duygularını ifade ediyor.
 
kırıkhan-ayhan-yavuz-ek-4.jpg" alt="" />
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet