Skip Navigation Links

İŞ ADAMI ALİ GÖKHAN OLGUN'UN FUTBOL AŞKI

Eski Profesyonel futbolcu iş adamı Ali Gökhan Olgun, kapanmayla karşı karşıya kalan depremzede İskenderun Sakarya Spor 2018 takımına sahip çıktı

İŞ ADAMI ALİ GÖKHAN OLGUN'UN FUTBOL AŞKI

Gündem   A+a-

 6 Şubat tarihinde meydana gelen asrın felaketinde çok sayıdaki yakınlarını kaybetmeleri üzerine Hatay'da çok sayıdaki amatör takımlara maddi krizde eklenince bazı kulüpler kapanırken, diğerleri ise futbolcu bulmakta zorlandı. Kapanmayla karşı karşıya kalan takımlardan biri de İskenderun Sakarya Spor 2018 takımı.
 
İSKENDERUN SAKARYA SPOR'UN İMDADINA İŞ ADAMI ALİ GÖKHAN OLGUN YETİŞTİ
 
Geçmiş yıllarda İskenderun Spor ile İskenderun Demirçelik Spor'da profesyonel futbol oynayan ve aynı zamanda İskenderun Spor 1967 Spor'un da kulüp Başkanlığını yapan iş adamı Ali Gökhan Olgun, depremzede kulüp İskenderun Sakarya Spor 2018 takımının çığlıklarına kayıtsız kalmadı. Takımın tüm masraflarını karşılayan Ali Gökhan Olgun, aynı zamanda da kulübün başkanı oldu.
Ali Gökhan Olgun, "Bende geçmiş yıllarda profesyonel futbol oynadım. Amatör kulüplerin olmadığı yerde Profesyonel kulüplerin geleceğinin olmayacağını göz önünde bulundurarak takıma sahip çıktım. Geleceğin yıldız futbolcularına sahip çıkmaktan da büyük mutluluk duymaktayım." dedi.
Bölgemizin genç iş adamlarından Suat Alpaydın, İskenderun Sakarya Spor 2018 takımı teknik heyet ve futbolcularına yemek ikramında bulundu.
Bu arada İskenderun Sakarya Spor 2018 takımına Han Yapı Emlak ile Liya Makina İnşaat şirketi de sponsor oldu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet