Skip Navigation Links

“Hatay’a Toplamda 309 Bin Bağımsız Bölüm Yapacağız”

Milletvekili Özel, “Hatay Hepimizin Şahsi Meselesidir”

 “Hatay’a Toplamda 309 Bin Bağımsız Bölüm Yapacağız”

Gündem   A+a-

 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, Lütfi Kaşıkçı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, MYK Üyesi Orhan Karasayar ve Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile birlikte, Ankara’da bakanlarla sık sık bir araya gelerek, depremden büyük hasar alan Hatay’da, yapılan ve yapılacak çalışmaları istişare etti.
Milletvekili Abdulkadir Özel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Baraktar’ı ziyaret ettiklerini belirterek, Hatay’a olan yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
 
“HATAY’A TOPLAMDA 309 BİN BAĞIMSIZ BÖLÜM YAPACAĞIZ”
 
Milletvekili Özel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız  Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, Hatay’ımız ve ilçelerimize çevre ve şehircilik alanında yapılan, yapılması planlanan projeleri ve çalışmaları müzakere ettik. Hatay’ımıza 220 bin kalıcı konut, 34 bin köy evi, 55 bin depo-ahır ve iş yeri, toplamda 309 bin bağımsız bölüm yapacağız. Ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ile bir araya geldik. Sanayi ve teknoloji alanında kentimizde yapılan ve yapılması planlanan projeleri, OSB’lerin durumu, küçük sanayi sitelerinin yapımı ve Antakya Mobilyacıların sitesinin yapımını istişare ettik. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Alparslan Baraktar ile görüşmemizde ise Hatay’ımızda devam eden ve planlanan enerji yatırımları başta olmak üzere, enerji kaynakları ile enerji alt yapısı konularını görüştük” dedi.
 
Hatay için sarf edilen çabanın memnuniyet verici olduğunu kaydeden AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdülkadir Özel, Hatay’ın, 85 milyonun meselesi olduğunu belirterek, Hatay için elini taşın altına koyan herkese şükran borçlu olduklarını ifade etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet