Skip Navigation Links

EN ANLAMLI ORGANİZASYON!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, görev yaptığı süre içinde 2000 adet akülü tekerlekli sandalyeyi, engelli bireylere ulaştırdı.

EN ANLAMLI ORGANİZASYON!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, görev yaptığı süre içinde 2000 adet akülü tekerlekli sandalyeyi, engelli bireylere ulaştırdı;
 
EN ANLAMLI ORGANİZASYON!
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında akülü tekerlekli sandalye dağıtımıyla ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 200 adet akülü tekerlekli sandalyenin dağıtıldığı törende, bugüne dek 2000’i aşkın dağıtımın yapıldığını aktardı.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in de katıldığı etkinlikte, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, akülü tekerlekli sandalye dağıtım öncesi her yaştan yürüme engelli vatandaşlarla tokalaştı, hal hatır sordu.
 
Sosyal projelere büyük önem veren ve halkın ihtiyaçlarına dokunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, evlerinden dışarıya çıkamayan engelli vatandaşların toplum içinde yer edinmesinde kolaylık olsun diyle için akülü tekerlekli sandalye hediye ediyor.
Hatay genelindeki ihtiyaç sahiplerine bugüne dek 2000’i aşkın akülü tekerlekli sandalye dağıtımında bulunan Başkan Fatih Tosyalı, belediye binası önünde düzenlenen törenle, 200 adetini daha engelli bireylerle buluşturdu.
Başkan Tosyalı ve hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen akülü tekerlekli sandalyelerin, belediye bütçesine hiç bir maliyeti yok.
 
Başkan Fatih Tosyalı, "İskenderun Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi olan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Bugün de 200 adet akülü tekerlekli sandalyeyi değerli hemşerilerimize teslim ettik. Engelli bireylerimizin her zaman yanlarındayız" dedi.
 
İSKENDERUN’A PROTEZ MERKEZİ
 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise konuşmasında, “Başkanımız Fatih Tosyalı’yı tebrik ediyorum. Bu konuda yapılan çalışmalar engeli kardeşlerimiz tarafından baktığımızda çok önemli. Her zaman yanlarında olacağız, ihtiyaçları için koşturacağız, çözüm bulacağız. Deprem sonrasında yaralanıp ampute olan vatandaşlarımız var. Onlar için de bu bölgede protez merkezi kurmak istiyoruz” dedi.
 
Kaymakam Demiryürek ise, “En güzel organizasyon” diye nitelendirdiği program hakkında emeği geçenlere teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet