Skip Navigation Links

NDA Yapı Center Hizmete Girdi

Nida Güler, NDA İle Baba Mesleğine Döndü

 NDA Yapı Center Hizmete GirdiWeb
TV

Arsuz   A+a-

 NDA Yapı Center, Arsuz Karaağaç 20 Metrelik yol üzerinde Sedef Sitesi yanında hizmete girdi.
Güler İnşaat Kurucusu Jeoloji Mühendisi Merhum İlhan Güler'in kızı yıllardır İsdemir'de Endüstri Mühendisi olarak çalışan Nida Güler, baba mesleği olan inşaat sektörüne geçiş yaptı.
Annesi Sınıf Öğretmeni Beyhan Güler, İkiz kardeşleri İnşaat Mühendisi Hakan Güler ile Mimar Yahya Gökhan Güler'in teşvikiyle baba mesleğine geçiş yapan Endüstri Mühendisi Nida Güler, yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti ve bölge halkına hizmet edeceği için de mutlu olduğunu söyledi.
İskenderun ve Arsuz protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışa Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emin Ünalan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen ve daha çok sayıda davetli katıldı.
Vitrifiye ürünlerinin ağırlıklı olarak satışa sunulduğu NDA Yapı Center'da, dekorasyon işleri başta olmak üzere bir çok alanda hizmet verilecek.
Endüstri Mühendisi Nida Güler'in işletmeciliğini yaptığı NDA Yapı Center'ın açılışında konuşan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, deprem felaketinin ardından hızla toparlanma sürecine giren ilçenin bir çok sektöre ev sahipliği yapmaya başladığını belirterek, Arsuz'da yaşanan ticari hareketliliğin nüfus artışına da yansıdığını söyledi ve NDA Yapı Center İşletmecisi Endüstri Mühendisi Nida Güler'e yeni bir işyeri kazandırdığı için teşekkür etti.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, İskenderun ile Arsuz'un içiçe girmiş iki kardeş ilçe olduğuna vurgu yaparak, ekonomide ve sosyal hayattaki hareketliliğin memnuniyet verici olduğuna dikkat çekti.
 
Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, onbinlerce insanımızı kaybettiğimiz 6 Şubat deprem felaketinin ardından toparlanma sürecinde aldığı cisur kararlardan bahbederken, hayata dönüş için tüm esnaflara işyerlerini açmaları konusunda çağrıda bulunduğunu söyledi.
Yıkılmış Arsuz'u hızlı bir şekilde ayağa kaldırmak için ticari kuruluşların faaliyete geçmesinin önemine dikkat çeken Kaymakam Gökpınar, Arsuz'daki hızlı ticari hareketlilik ve nüfus artışının memnuniyet verici olduğunu vurgu yaptı.
 
Açılışta kurban kesilirken dualar edildi ve ardından kurdele kesildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 NDA Yapı Center Hizmete Girdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet