Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı AFAD Başkanı Okay Memiş’i Ziyaret Etti

Başkan Tosyalı: AFAD İle Elbirliği İçerisinde Çalışıyoruz

Başkan Tosyalı AFAD Başkanı Okay Memiş’i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Başkan Tosyalı: AFAD İle Elbirliği İçerisinde Çalışıyoruz
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AFAD ile elbirliği içerisinde çalıştıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’da AFAD Başkanı Okay Memiş’i ziyaret etti.
 
AFAD ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR
 
Kentimizde yaşanan büyük afetin ardından AFAD ile sürekli diyalog halinde olduklarını belirten Başkan Tosyalı,” yaşamış olduğumuz afet sonrasında kentimizde devam eden ve planlanan çalışmalarla ilgili AFAD Başkanımız ile istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Bundan sonra da yine şehrimizin yeniden inşasında, yeni kurulacak sahalarda, geçici işyerlerinin oluşturulmasında ve diğer konularda bu faaliyetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren AFAD Başkanı Okay Memiş ise , ” Hatay ilimiz ve İskenderun’umuz depremden olumsuz etkilendi. Deprem sonrası bölgede devam eden çalışmalarımız var. İskenderun Belediyemiz bu çalışmalara büyük destek veriyor. Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bölgede planlanan çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Depremden etkilenen şehirlerimizi yeniden güçlü bir şekilde hep birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.
 
Başkanı Tosyalı daha sonra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün'ü ve TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük'ü ziyaret ederek kentimizde devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdi.
 
afad-baskan-tosyalı-1.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet