Skip Navigation Links

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Türkkan İTSO’yu Ziyaret Etti

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan ve beraberindeki teknik heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret ettiler.

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Türkkan İTSO’yu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan ve beraberindeki teknik heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret ettiler.
 
Hafta başında Hizmet binasına taşınan ve üyelerine hizmet vermeye başlayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, gündemdeki konuları görüşmek üzere ilk toplantısını gerçekleştirdi.
İTSO binasının hizmete açılmasının ardından ilk misafirleri ise Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan ve beraberindeki teknik heyet oldu.
 
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası bölgemizde yaşanan son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.
 
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, güncel konular değerlendirildi.
 
Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan ve beraberindeki teknik heyetin ziyaretinde, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Çam, Nedim Şaban, Yılmaz Çağan, Ali Çitanak, İTSO Disiplin Kurulu Üyesi Öğretim Görevlisi Mimar Müfit Tennioğlu, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet