Skip Navigation Links

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaşanan afet sonrasında çalışmaların son hızla devam ettiğini belirtti.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Eski Büyük Çarşı İşhanı yerinde Afad tarafından yapılan geçici işyerlerinde incelemelerde bulundu.
 
SIK SIK ESNAFIMIZI ZİYARET EDİYORUZ
 
Esnafların görüş öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Tosyalı,” Depremden olumsuz etkilenen ve işyerini kaybeden esnaflarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile Büyük Çarşı İşhanı yerinde Afad tarafından yapılan geçici işyerlerinin ön taraflarına Hayırsever Tosyalı ailesi tarafından yaptırılan Ahşap Membran Çatı Sistemi çalışmalarını yerinde inceledik” dedi.
 
HEDEF: TİCARETİ DAHA DA CANLANDIRMAK
 
Belediye Başkanı “Ekonomimizin can damarı olan esnaf kardeşlerimizden gelen talep doğrultusunda burada talep edilen çalışmalar kısa zamanda tamamlanarak esnaflarımızın hizmetine sunacağız. Deprem sonrası süreçte şehirlerin tekrar ayağa kaldırılması noktasında yoğun gayret gösteren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, hayırsevelere, STK’lara ve gönüllülere teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.
 
BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR
 
Eski Büyük Çarşı İşhanı yerinde Afad tarafından yapılan geçici işyerlerinde faaliyet gösteren esnaflar desteklerinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet