Skip Navigation Links

ARSUZ’DA BALIKÇILAR SEZONUN İLK AĞINI DENİZE ATTI

Arsuz’da Balıkçı Barınağı’ndan denize açılan balıkçılar, protokol tarafından ‘Vira Bismillah’ denilerek mavi sulara uğurlandı.

 ARSUZ’DA BALIKÇILAR SEZONUN İLK AĞINI DENİZE ATTIWeb
TV

Arsuz   A+a-

 ARSUZ’DA BALIKÇILAR SEZONUN İLK AĞINI DENİZE ATTI
 
15 Eylül avlanma yasağının sona ermesi dolayısıyla Arsuz’da Balıkçı Barınağı’ndan denize açılan balıkçılar, protokol tarafından ‘Vira Bismillah’ denilerek mavi sulara uğurlandı.
 
2023-2024 Yılı Balıkçılık Av Sezonu Açılış dolayısıyla düzenlenen törende, dümenlerini denize çeviren balıkçılar bereketli bir sezon temennisiyle, sezonun ilk ağını denize attı.
 
Törene; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı,MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay,İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, balıkçılar ve yöre halkı katıldı.
 
Turizm ve tarım şehri Arsuz’un balığıyla da dikkat çektiğini söyleyen Kaymakam Gökpınar, Arsuz’un balıkçılıkta da, özellikle Jumbo karidesi başta olmak üzere birçok deniz ürününün içinde barındırıldığı özel bir ilçe olduğunu söyledi.
 
Arsuz için balıkçılığın önemli bir geçim kaynağı olduğunu vurgulayan Kaymakam Gökpınar, balıkçılara hayırlı ve bereketli bir sezon diledi.
Vali Masatlı da “Hayırlı ve bereketli bir sezon geçirmek dileğiyle, rastgele” dedi.
 
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri, balıkçı teknesi ile temsili olarak denize açıldı. Törenin sonunda ise katılımcılara balık ekmek dağıtıldı.
 ARSUZ’DA BALIKÇILAR SEZONUN İLK AĞINI DENİZE ATTI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet