Skip Navigation Links

Hatay ve İskenderun'a Özel İlgi Gösteriyoruz

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İskenderun Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu

Kültür Sanat   A+a-


 
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Başbakanımızın emir ve talimatları doğrultusunda gerek Hatay'a gerekse özelde İskenderun'a gösterdiği özel ilgiyle beraber biz spor alanında yaptığımız bu hizmetlere devam edeceğiz" dedi.
 
Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İskenderun Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.
 
İskenderun Gençlik Merkezi'nin, Hatay'da temeli atılan ilk gençlik merkezi olduğunu belirten Kılıç, şöyle devam etti:
 
"Bu gençlik merkezi, Hatay ilinde temeli atılmakta olan ilk gençlik merkezidir. Daha sonra da bir tane Antakya'da bir tane de Kırıkhan ilçelerinde yapacağız. Genç kardeşlerimiz buradan istifade edecekler. Başbakanımızın emir ve talimatları doğrultusunda gerek Hatay'a gerekse özelde İskenderun'a gösterdiği özel ilgiyle beraber biz spor alanında yaptığımız bu hizmetlere devam edeceğiz" dedi.
 
Kılıç, gençlik merkezi'nin 2 katlı, 2 bin 400 metre kare kapalı bir alanda yer alacağını ve inşaatın 350 günde biteceğini söyledi.
 
kılıç, "diğer yandan İskenderun kapalı spor salonunu kısa bir sürede tamamlayıp hizmete açtık. Sentetik çimli ışıklandırmalı sahamız da gençlerimize hizmet ediyor. Bunun yanında iskenderun'a bin kişilik bir öğrenci yurdu yapıp kısa bir süre içerisinde ihalesine başlayıp hizmete sunacağız. Başbakanımızın emir ve talimatları doğrultusunda gerek Hatay'a gerekse özelde İskenderun'a gösterdiği özel ilgiyle beraber biz bu hizmetlere devam etmeye gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Adalet Bakanı Ergin ise, İskenderun'a spor alanında birçok hizmetlerin yapıldığını belirtti.
 
tesisin inşaatının bir an önce bitmesini temenni ettiklerini ifade eden Ergin, "Bu tesisisin bitirilmesi bir an önce bitirilmesi tek temennimiz. İskenderun'a Hatay'a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gençlerin Suat abisine de yaptığı yatırımlardan ve hizmetlerden dolayı tüm Hataylılar adına teşekkür ediyorum" dedi.
 
Ergin ve Kılıç daha sonra kapalı spor salonu içerisindeki liseler arası basketbol maçını izledi.
 
Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ergin, bir gazetecinin "Suriye Dışişleri Bakanlığı tarafından Halep'te yaklaşık bin fabrikanın yağmalandığı ve bu fabrikalardan çalınan malların da Türk hükümetinin yardımıyla Türkiye'ye transfer edildiği iddiasıyla ilgili Birleşmiş Milletlere (BM) gönderilen şikayet mektubuyla ilgili soruya şöyle cevap verdi:
"Saçma ve absurd bir iddia Suriye Dış işleri Bakanlığı bunlarla uğraşacağına kendi ülkelerinde yapmaları gerekenleri yapsınlar."
 
Bakan Kılıç, daha sonra Antakya Öğrenci Yurdu'nda bulunan Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) öğrencilerini ziyaret etti.
 
Öğrenciler, Bakan Kılıç'ı türkülerle karşıladı.
 
Kılıç daha sonra yurdun yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.
 
Hatay ve İskenderun'a Özel İlgi Gösteriyoruz foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet