Skip Navigation Links

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Tek Gayemiz Belen…

Belen Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan ilçe kongresini coşkulu bir ortamda gerçekleşti.

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül;   Tek Gayemiz Belen…Web
TV

Belen   A+a-

 Tek liste ile gerçekleşen kongrede güven tazeleyen MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, 2. Dönem ilçe başkanlığına yeni yönetimiyle birlikte devam etti.
 
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı selamlama konuşması yapmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Belen 14. Olağan kongresine hitaben gönderdiği kongre mesajı okundu.
 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ev sahibi olarak yaptığı teşekkür konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi.
 
“Selamlama konuşmasının ardından 14. Belen ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. Geriye doğru baktığımız zaman, 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde Cumhur İttifakı olarak çıktığımız seçim maratonunda, aldığımız desteği hepiniz biliyorsunuz. 14 Mayısta meclis çoğunluğunu alan ittifakımız, 14 gün sonra yapılan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ezici bir üstünlükle cumhurbaşkanı seçmiştir. İstiklal ve istikbal hedeflerimiz halkımız tarafından sandıkta müdafaa edilmiştir. Bu ülkenin istiklali de istikbali de Cumhur İttifakının kadrolarına teslim edilmiştir. İşte böylesine önemli bir görevin sorumluluğunu almış Cumhur İttifakının önünde Allahın izniyle hiç kimse duramayacak. Malumunuz bört buçuk yıl önce büyüklerimizin kararıyla Belen’e geldik ve aday olduk. Bizi aday gösteren iradeye ve şahsıma Belen de Cumhur İttifakının paydaşlarının tamamı sahip çıktılar, kucak açtılar, sen büyüklerimizin emanetisin sana sahip çıkmak boynumuzun borcudur dediler ve 31 Mart 2019 seçimlerinde şahsımı belediye başkanı yaptılar. Bizde duyulan teveccühü, karşılıksız bırakmamak, bize güvenenleri mahcup etmemek. Görev sürem boyunca Enis Göçmen ve Seyfullah Gürbüz başkanlarım, diğer siyasi partilerimizin başkanları, 19 mahalle muhtarımız, meclis üyelerimizin tamamı ve vatandaşlarımızdan olağan üstü bir destek gördük. Belediye meclisimizde iktidarı, muhalefetiyle birlikte tüm meclis kakarlarımızı oy birliğiyle aldık. Belenimizin tarihinde böyle bir durumun olduğunu zannetmiyorum. Belen Belediyesinin imkânlarının yanı sıra Büyükşehir ve Hükümetimizin desteğiyle birlikte ilçemize çok fazla yatırımın gelmesine vesile olduk. Hastanemiz, Noterimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız yıllardır atıl vaziyette idi, girişimlerimizle tamamlattık ve Türkiye de iki ilçe amirliğinden biri olan Belen’i, ilçe müdürlüğüne dönüştürdük. Millet Bahçemiz, asfalt çalışmalarımız, araç filomuzun güçlendirmemize vesile olan Ankara’daki elimiz, ayağımız Milletvekillerimiz Lütfi Kaşıkçı ve Abdulkadir Özel gibi Cumhur İttifakının başarılı milletvekilleriyle birlikte gerçekleştirdik.
 
Ben inanıyorum ki altı ay sonra yapılacak seçimlerde Belen’de Cumhur İttifakının adayı kim olursa olsun. Bugün seçilen kadro onun arkasına düşecek, bize emanet diye adaya bakacak ve 2019’da yaşadığımız zaferden daha büyüğünü, Belenlilere yaşatacak inşallah. Bizim
 
ekibimize güvenimiz tam. Büyüklerimiz evladım burada devam edeceksin der burada devam ederiz. Evladım sen otur, başka arkadaşımıza görevi vereceğiz derlerse de onun peşine kendimiz adaymış gibi düzeriz ve mücadelemizi veririz.” İfadelerini kullandı.
 
Sosyal medya üzerinden yaptığı tebrik paylaşımında ise;
 
Belen Milliyetçi-Ülkücü Hareket kahramandır, korkusuzdur, fedakârdır, sabırlıdır, vicdanlıdır, tutarlıdır, akıl doludur, nitekim vatan ve millete sevdalanmış yüreklerin yuvasıdır. Güven tazeleyen kıymetli başkanımız Seyfullah Gürbüz ve yeni yönetimine, çıktıkları mukaddes yolda başarılar dilerim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kıymetli hemşerileri, ülküdaşlarım, ağabeylerim, ablalarım. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Belen ilçe kongremizi, partimizin ilkeleri doğrultusunda, saygı, coşku ve kardeşçe tamamladık. Bizleri bu kutlu günümüzde yalnız bırakmayan; MHP Hatay İl Başkanımız Mehmet Fevzi Altay’a, MHP Hatay Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı’ya, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e, KAÇEP İl Başkanımız Dilek Demirdöven’e, İskenderun Bld. Bşk. Yrd. Ahmet Keskin’e, MHP İsk. İlçe Bşk. Turan Bozkurt’a, Ülkü Ocakları İsk. İlçe Bşk. Alperen Han’a, MHP Kırıkhan İlçe Bşk. Hamza Cirnooğlu’ya, MHP Altınözü İlçe Bşk. Adem Türk’e, Önceki Dönem MHP İlçe Bşk. Ercan Altıntaş’a, MHP Reyhanlı İlçe Bşk. Ahmet Dener’e, MHP Kumlu İlçe Başkanımız Hüseyin Cafoğlu’na, MHP Belen Bld. Meclis Üyelerimiz Halil Saklar’a, Mehmet Çetinkaya’ya, Cengiz Saklar ve Ahmet Gebeş’e, Mesut Bozkurt’a, AK Parti İlçe Başkanımız Abdullah Önder’e, Yeniden Refah Partisi Belen İlçe Bşk. Ahmet Eskil’e, Mahalle muhtarlarımız Nizamettin Şenal’a, Ekrem Kaplan’a, Osman Yılmaz’a, Tahsin Tasin Saydam’a, Adnan Kanlamış’a, Sedat Ulus’a, Sebahattin Ünal’a, Faruk Ekim’e, Hüseyin Gelici’ye, Ali Şirin’e, Murat Başaran’a, Mehmet Zobu’ya, MHP Reyhanlı KAÇEP İlçe Bşk. Süphiye Güleroğlu’na, MHP Antakya İlçe Bşk. Metin Taşçı’ya, Belen Bld. Bşk. Yrd. Erdal Durdu’ya, Önceki Dönem Reyhanlı İlçe Bşk. Ali Küreşoğlu’na, Önceki Dönem Belen Ülkü Ocakları İlçe Bşk. Ömer Yücel’e, MHP 28. Dönem Hatay Mv. Adaylarımız Nigar Kaya Özer’e, Mehmet Bilgili’ye ve Hüseyin Zaloğlu’na, Önceki Dönem AK Parti Belen İlçe Bşk. Enis Göçmen’e, MHP Dörtyol İlçe Başkanımız Mahmut Sayıl’a, MHP İsk. Bld. Meclis Üyemiz Emir Selim Yazar’a, Payas BBP İlçe Başkanı Yılmaz Türkmen’e, MHP HAssa İlçe Başkanımız Seydi Öztürk’e, Kamu-Sen İl Başkanı Ömer Solgun’a, Belen Ülkü Ocakları İlçe Bşk. Bünyamin Tubay’a, MHP Kırıkhan Eski Kadın Kolları Bşk. Ecz. Nilgün Yarar’a, İsk. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz Adnan Mursaloğlu’na, Kumlu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz Menderes Eker’e, Önceki Dönem İl Başkanımız Aslan Okşaş’a ve adını sayamadığım tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunar, bizleri kutlu yürüyüşümüzde yalnız bırakmadıkları için sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
Bu vesileyle Belen ilçemizde başkanlık görevimin devam ettiği dört yılı aşkın süredir. Kardeşçe ve özveriyle çalışmaktan onur duyduğum, Seyfullah Gürbüz başkanıma ve yönetimine de çalışmalarında başarılar diliyorum.
 
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül;   Tek Gayemiz Belen… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet