Skip Navigation Links

Seray Saçan & Selahattin Birsöz’le Hayatını Birleştirdi

Cemal Saçan’ın kızı Seray Saçan, Mersin’de tarım sektöründe faaliyet gösteren Selahattin Birsöz’le hayatını birleştirdi.

Seray Saçan & Selahattin Birsöz’le Hayatını Birleştirdi

Yaşam   A+a-

 İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren önemli markalardan Filmar Filtre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Saçan’ın kızı Seray Saçan, Mersin’de tarım sektöründe faaliyet gösteren Selahattin Birsöz’le hayatını birleştirdi.
ABD ve bir çok Avrupa ülkesinde ünlüleri giydiren tanınmış moda tasarımcılarından Seray Saçan, Mersin’in tanınmış isimlerinden Selahattin Birsöz’le Çırağan Sarayı’nda düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi.
Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen masal tadında düğün töreninde Başarılı İşinsanı Filmar Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Saçan örnek ev sahipliği yaparak, düğün törenine katılmak için Hatay ve çevre illerden giden onlarca misafirini en güzel şekilde ağırladı.
Peri masallarını andıran Çırağan Sarayı’ndaki düğün töreninde hayatını birleştiren Seray Saçan ile Selahattin Birsöz’ün nikah şahitliklerini, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez, önceki dönem başkanı Yusuf Yılmaz ile Başkan Yardımcısı Haşim Sağır yaptılar.
Dünya’nın bir çok ülkesinde onlarca ünlüyü giydiren ünlü moda tasarımcısı Seray Saçan ile Selahattin Birsöz’ün ömür boyu birlikteliğe yelken açtıkları düğün töreni uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar güzel anılar bıraktı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet