Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı, MEB Bakanı Tekin İle Bir Araya Geldi

Başkan Fatih Tosyalı, öğrencilerin daha sağlıklı daha güzel ortamlarda eğitim almaları noktasında yoğun bir gayret gösterildiğini belirtti.

Başkan Tosyalı, MEB Bakanı Tekin İle Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, öğrencilerin daha sağlıklı daha güzel ortamlarda eğitim almaları noktasında yoğun bir gayret gösterildiğini belirtti.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir dizi ziyaret ve program için Hatay’a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile İskenderun’da bir araya geldi.
 
MEB BAKANI İSKENDERUN’DA
 
MEB Bakanı Yusuf Tekin ile sık sık görüştüklerini belirten Başkan Tosyalı,” Sayın Bakanımıza kentimizde Belediye olarak eğitim öğretim süreci ile ilgili yapmış olduğumuz faaliyetler hakkında bilgiler aktardık. Sayın Bakanımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla tüm Bakanların deprem bölgesi için seferberlik durumunda olduğunu belirttiler. Sayın Bakanımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.
 
BÖLGEYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
 
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek,” Hatay'da da eğitim noktasında il, ilçe ve okul bazlı gelinen noktaları analiz ediyoruz. Eğitim öğretim faaliyetleri yerinde inceliyoruz. Eğitim öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde yürümesi için gerekli tüm tedbirler alındı. Hatay ve ilçelerinde eğitim öğretim süreçlerine yönelik değerlendirmeleri çalışma arkadaşlarımızla çok boyutlu sürdürmeye devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet