Skip Navigation Links

İTSO Başkanı Yılmaz’dan Cemnur Tesislerine Ziyaret

“Başka İskenderun Yok Hep Birlikte Sahip Çıkmamız Lazım”

İTSO Başkanı Yılmaz’dan Cemnur Tesislerine Ziyaret

Gündem   A+a-

 
“Başka İskenderun Yok Hep Birlikte Sahip Çıkmamız Lazım”
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Cemnur Tesislerini ziyaret ederek, İşletme Sahibi Yıldırım Alpay ile görüştü.
 
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İş İnsanı Yıldırım Alpay, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a da ‘İskenderun Yazılı’ Tişört hediye etti.
 
İskenderun için kenetlenme vakti diyen İş İnsan Yıldırım Alpay, “Her daim İskenderun’a sahip çıkan İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a da, ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. El Birliği ile bu şehri ayağa kaldıracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
 
6 Şubat tarihinde deprem felaketini yaşan İskenderun’da, kentin değerlerini unutturmamak ve tanıtımını sağlamak için tişörtlerde anlamlı bir hatıra bırakan İş insanı Yıldırım Alpay ziyarette yaptığı konuşmasında; “Küçük bir tişörtle İskenderun’u sahiplenmemiz adına başlattığımız farkındalık oluşumunda çok güzel tepkiler aldık. Meselenin özü doğduğun yaşadığın sana her türlü imkanı sağlayan memleketine her zaman sahip çıkma duygusu oluşturmaktı” dedi. İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun’un sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Yaşadığımız şehrimize hep birlikte sahip çıkarak birlik ve beraberlik içerisinde bu güzide şehrimizi ayağa kaldırabiliriz. İş İnsanımız ve üyemiz Yıldırım Alpay’ın başlatmış olduğu bu farkındalık oluşumunu destekliyoruz ve her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” Şeklinde ifadelere yer verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet