Skip Navigation Links

Kuyumcular Çarşısına Görkemli Açılış

Kurtuluş Mahallesi’nde ahşaptan oluşturulan 12 prefabriğin yer aldığı 'Yeni Kuyumcular Çarşısı'nın açılışı yapıldı.

Kuyumcular Çarşısına Görkemli Açılış

Gündem   A+a-

 
Kahramanmaraş merkezli depremlerde işletmeleri zarar gören kuyumcular için Kırşehir Valiliği ve AFAD işbirliğinde yapılan çalışmalarda Kurtuluş Mahallesi’nde ahşaptan oluşturulan 12 prefabriğin yer aldığı "Yeni Kuyumcular Çarşısı"nın açılışı yapıldı.
 
Açılışa Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İskenderun Koordinatör Kaymakamı Büşra Güllü, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belen Emniyet Müdürü Volkan Cansever, kuyumcu esnafı ve vatandaşlar katıldı.
‘Asrın Felaketi’nde çok büyük kayıplar verildiğini söyleyen Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, bir daha yaşanmamasını temenni ederek, iş yerlerine yerleşen esnaflara hayırlı işler diledi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ekonomik hayatın devam etmesi için çalışmalar yapıldığını belirterek, “AFAD koordinasyonda ekonomik hayatın devam etmesi ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulan Yeni Kuyumcular Çarşısı'nın açılışını gerçekleştirdik. El birliğiyle bu zor günleri de geride bırakarak şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Rabbim esnaflarımıza hayırlı bereketli kazançlar nasip eylesin inşallah” dedi.
 
“Her şey İskenderun için”
 
Tüm sorunların geleceğe umutla bakılarak çözüleceğini söyleyen Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Bugün bu güzel çarşıyı kazanmamıza vesile olan kıymetli koordinatör valilerimize, AFAD’ımıza, değerli belediye başkanlarımıza, kaymakamımıza ve kıymetli oda başkanımıza huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Bereketli olsun, bol kazançlı olsun, her şey İskenderun için olsun diyorum, yaşasın İskenderun” diye konuştu.
 
Açılışta konuşan Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ise Devletimiz güçlü ve her türlü kurumun özveriyle çalıştığını söyleyerek, “Ben bu güzel esnaf çarşısını kuran esnaf oda başkanına, esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bu ülkeye bu ülkeye bir daha böyle acılar ve felaketler yaşatmasın” ifadelerine yer verdi.
 
Açılışın ardından Kuyumcular Saatçiler ve Çiçekçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, davetlilere kuyumcular çarşını gezdirdi.
 
carsı-acılıs-2.jpg" alt="" />
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet