Skip Navigation Links

Dinamitle patlatılan 16 katlı devasa rezidans yerle bir oldu

Hatay'da 16 katlı devasa rezidansın 2. bloğu da ekiplerin başarılı çalışmasıyla dinamit kullanılarak yıkıldı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dinamitle patlatılan 16 katlı devasa rezidans yerle bir olduWeb
TV

Gündem   A+a-

 Depremin vurduğu Hatay'da 16 katlı devasa rezidansın 2. bloğu da ekiplerin başarılı çalışmasıyla dinamit kullanılarak yıkıldı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Dinamitle patlatılan 16 katlı devasa rezidansın 2.bloğu kağıt gibi yerle bir oldu
 
HATAY - Depremin vurduğu Hatay'da 16 katlı devasa rezidansın 2. bloğu da ekiplerin başarılı çalışmasıyla dinamit kullanılarak yıkıldı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasar Hatay'da meydana gelmişti. Defne ilçesinde depremde hasar gören yapıların yıkımları da hız kesmeden devam ediyor. Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan 16 katlı devasa rezidansın yıkımı da geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Rezidansın A bloğunun ardından B bloğu da ekiplerin başarılı çalışmasıyla dinamitle patlatılarak yıkıldı. Kontrollü olarak gerçekleştirilen yıkımda herhangi olumsuzluk yaşanmadı. Devasa binanın yerle bir olduğu anlarsa vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
 
Kaynak: İHA
Dinamitle patlatılan 16 katlı devasa rezidans yerle bir oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet