Skip Navigation Links

'Secret Paradise Cafe & Breakfast' Yoğun İlgiyle Açıldı

Secret Paradise Cafe&Breakfast Muhteşem bir açılışla hizmete başladı

'Secret Paradise Cafe & Breakfast' Yoğun İlgiyle Açıldı Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Kuruculuğunu bölgenin tanınan iş insanı Numan Yasin Okur’un yaptığı Secret Paradise yoğun katılım ve ilgiyle açıldı.
Hatay AK Parti Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer, Tona Yapı Sahibi Yönetim Kurulu Üyesi ve Deik Kamerun İş Konseyi Başkanı Ahmet Demirtaş , İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’ Eğitim Bir-Sen başkanı Cengiz Kaya, Memur-Sen Başkanı Ömer Kabaklı , Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdemir , Diş Hekimi Uğur Feriz, Enerjisa İskenderun Müdürü Ömer Osman Bilgili, Öz Yıldırım Yapı Market Sahiplerinden Emre Yıldırım , Sanayi esnaflarından Esat Gümüşbaş , Diş Dünyası Sahibi Bestami Yılmaz ve birçok okul,kurum müdürünün katıldığı açılışa ilgi yoğundu. Açılış öncesi konuşma yapan Belediye başkanı Fatih Tosyalı ;
Açacağımız bu cafemizin öncelikle işletme sahibine ve sonra da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.
Numan Bey’e ve ekibine teşekkür ediyorum.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise : Mekan çok güzel olmuş.Allah hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin . Buradan bütün İskenderun’lu hemşerilerimize çağrıda bulunuyoruz. Gündoğumunu, günbatımını izlemek için ve keyifle vakit geçirebileceğiniz, ailenizle vakit geçirebileceğiniz enfes bir yer olmuş.Numan kardeşimi ve ekibini tebrik ediyorum. Hayırlı, bereketli kazançlı olmasını diliyorum dedi .
 
Özel müzik dinletisi ve gösteriler eşliğinde açılan Secret Paradise eşşiz manzarası ve özel lezzetleriyle İskenderun ve bölge halkının artık yeni gözde mekanı olacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet