Skip Navigation Links

Şahap Yılmaz Dualarla Ya'd Edildi

Şahap Yılmaz'ın vefatının 7'nci günü nedeniyle Arsuz Karaağaç Çok Amaçlı Salon'da Hatm-ı Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu.

Şahap Yılmaz Dualarla Ya'd Edildi

Arsuz   A+a-

 Türkiye'de filtre sektörünün ilk markalarından biri olan Şampiyon Filtre'nin Kurucusu Hayırsever İşinsanı Şahap Yılmaz'ın vefatının 7'nci günü nedeniyle Arsuz Karaağaç Çok Amaçlı Salon'da Hatm-ı Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu.
Ailesi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, akrabaları, dostları, siyaset ve İş dünyası, STK başkan ve temsilcileri, kazada hayatını kaybeden kızı6 Nuran Yılmaz adına yaptırdığı okulun öğretmen, öğrenci ve velileri, Şampiyon Filtre çalışanları ve aileleri ile fabrikadan emekli olan onlarcası Hayırsever İşinsanı Şahap Yılmaz'ı hayır ve dualarla ya'd etti.
Merhum Şahap Yılmaz'ın eşi Aynur Yılmaz ve evlatları misafirlerini en güzel şekilde ağırladılar.
Hatm-ı Kur’an-ı Kerim Tilaveti programında 8 yaşından bu yana amcası Şeyh Hüseyin Şanlı'dan hafızlık eğitimi alan Şeyh Lokman Şanlı'nın oğlu 20 yaşındaki genç hafız Ali Şanlı, okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile salondaki herkesi mest etti.
Merhum Şahap Yılmaz'ın vefatının 7'nci günü nedeniyle düzenlenen Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti programının ardından aile bireyleri taziyeleri kabul ederek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet