Skip Navigation Links

İTSO Yönetiminden Vali Mustafa Masatlı’ya Ziyaret

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bu

İTSO Yönetiminden Vali Mustafa Masatlı’ya Ziyaret

Gündem   A+a-

 
“Bölgemiz Ekonomisi ve Güncel Konular Değerlendirildi”
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
İskenderun Valilik Çalışma Ofisinde gerçekleşen ziyarette Vali Mustafa Masatlı; “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilimiz ve bölge ekonomisine yön veren kuruluşlardan biri. Bu yönüyle Hatay’a yapılan birçok ekonomik yatırıma öncülük ederek ilimiz ekonomisinin gelişmesi konusunda gösterdikleri gayretlerden ötürü Başkan Yılmaz’ın şahsında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve tüm üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Hatay’ın kalkınması için el birliği ile çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.
 
Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın ziyaretinde, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Uysal, Hıdır Güneş, Fuat Keser, Yılmaz Çağan, Nedim Şaban, Ali Çitanak, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet