Skip Navigation Links

Dünyanın dört bir yanından gelip enkaz kentte bulaşığın başına geçtiler

Yardım sever yabancı uyruklu vatandaşlar, yeri geldiğinde yemek dağıtıyor yeri geldiğindeyse bulaşıkları yıkayarak hizmet ediyor.

Dünyanın dört bir yanından gelip enkaz kentte bulaşığın başına geçtiler

Yaşam   A+a-

 Depremin vurduğu Hatay'a yardım maksatlı gelen yabancı uyruklu 25 kişi, aşevinde depremzede vatandaşların yemekten bulaşığına kadar bir çok hizmet vererek gönüllere dokunuyor. Yardım sever yabancı uyruklu vatandaşlar, yeri geldiğinde yemek dağıtıyor yeri geldiğindeyse bulaşıkları yıkayarak hizmet ediyor. Depremzedeler, yemeklerin güzel olduğunu ve daha fazla insanın gelmesini umut ediyor.Dünyanın dört bir yanından gelip enkaz kentte bulaşığın başına geçtiler
HATAY Depremin vurduğu Hatay'a yardım maksatlı gelen yabancı uyruklu 25 kişi, aşevinde depremzede vatandaşların yemekten bulaşığına kadar bir çok hizmet vererek gönüllere dokunuyor.Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay'da meydana geldi. Enkaz kente dünyanın dört bir yanından yardım sever vatandaşlar akın etti. Antakya ilçesi Küçükdalyan Mahallesi'nde de hizmet veren aşevinde de 12 Çinli, 5 Amerikalı, 3 Avusturya, 5 Alman uyruklu yardım sever, depremzede vatandaşlara hizmet ediyor. Yardım sever yabancı uyruklu vatandaşlar, yeri geldiğinde yemek dağıtıyor yeri geldiğindeyse bulaşıkları yıkayarak hizmet ediyor."Çin'den gelenle tanıştım, Honkong, Amerika, Avusturya ve Avustralya'dan gelen var"Dünyanın dört bir yanından gelip, kendilerine hizmet eden insanlara teşekkürlerini dile getiren depremzedelerden Akif Yaşar, "Burada daha çok yabancı ülkelerden gelenler bizlere hizmet ediyorlar. Devletimizin katkılarıyla. Onlarda sağ olsunlar, burada gelip hizmet ediyorlar. Çoktan beri burada yemek yiyoruz. Burada 3 öğün yemek veriyorlar. Çin'den gelenle tanıştım, Honkong, Amerika, Avusturya ve Avustralya'dan gelen var" dedi.Aşevinde çıkan yemeklerin güzel olduğunu dile getiren Sebahattin Cemal, "Yemekler çok güzel, rabbim razı olsun. Daha fazla insan gelse buraya daha iyi olur. Burada yemekleri yabancılar ve yerliler var onlar yapıyorlar" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet