Skip Navigation Links

EKİNCİLERDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Ayrıca Tüm çalışanlara tamamlayıcı Sağlık sigortası yapılacak.

EKİNCİLERDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Gündem   A+a-

 Özçelik-İş Sendikası ile İskenderun Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Ekinciler Demir Çelik A.Ş arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi, taraflar arasında çalışanların büyük memnuniyetiyle sonuçlandı. Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde nihai imzalarını Ekinciler Demir Çelik A.Ş. Genel Müdürü Fatih Keseroğlu ile birlikte attıklarını açıkladı. Güngör, anlaşmayla sonuçlanan toplu iş sözleşmesinde yıllık ortalama Net %113 oranında saat ücretlerine zam, yılda 60 gün ikramiye ve sosyal haklarda da yıllık ortalama Net %125 oranında artış yapıldığını kaydetti. Ayrıca sözleşmenin 3. ve 4. 6 aylıklarında enflasyon +3 oranında zam yapıldığını, eğer asgari ücret bunun üzerinde çıkarsa asgari ücrete gelen zam oranının uygulanacağını söyledi.
Ayrıca Tüm çalışanlara tamamlayıcı Sağlık sigortası yapılacak.
Sözleşmenin anlaşma ile sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör “Emekçilerimize enflasyonunun iki katı oranında zam alarak sözleşmemizi imzaladık, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Güngör, bu süreçte emeği geçen başta Genel Başkanımız Yunus Değirmenci olmak üzere bölgemizin abisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun beye ve şube yönetimine teşekkür etti. Ekinciler Genel Müdürü Fatih Keseroğlu da sözleşmenin anlaşma ile sonuçlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Özçelik-İş Sendikası genel merkezi ve şube yöneticilerine teşekkür etti.
Keseroğlu, "Gönül isterki emekçilerimize daha fazla verelim ama sendikamızın da çetin mücadelesi sonucunda bölgemizin de koşulları göz önüne alınarak enflasyonun yaklaşık 2 katı oranında zama imza attık. Helali hoş olsun" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet