Skip Navigation Links

Deprem Bölgesi Ekonomik Kalkınmaya Destek Platformu Toplantısı Düzenlendi

Yaşanan afet sonrasında İskenderun’da basın yayın ve reklam sektörüne yönelik teşvik ve destekler için istişare toplantısı düzenlendi.

Deprem Bölgesi Ekonomik Kalkınmaya Destek Platformu Toplantısı Düzenlendi

Gündem   A+a-

 
Yaşanan afet sonrasında İskenderun’da basın yayın ve reklam sektörüne yönelik teşvik ve destekler için istişare toplantısı düzenlendi.
 
MÜSİAD Basım, Yayın ve Medya Sektör Kurulu, İstanbul Ticaret Odası 32 Numaralı Basım Yayın Meslek Komitesi, İstanbul Ticaret Odası 6 Numaralı Kâğıt, Kırtasiye ve Ambalaj Meslek Komitesi, Türkiye Matbaacılar Federasyonu, PROMASİAD (Promosyon ve Matbaa Sanayici İş Adamları Derneği), PROMOTÜRK, MATDER (Matbaacılar Derneği), BASYAYBİR (Basın Yayın Birliği), BASEV (Basım, Sanayi, Eğitim Vakfı), BASMEN (Basım Mensupları Derneği), ve Topkapı 2. Matbaacılar Sitesi Yönetiminden oluşan ve 30.000’i aşan iş insanını temsil eden
‘Deprem Bölgesi Ekonomik Kalkınmaya Destek Platformu’ İTSO ev sahipliğinde, İlçemizde hizmet veren ve deprem felaketinden zarar gören firmalar ile buluşarak, birebir de bölge esnafımızın kalkınmasına ve tekrar ülke ekonomisindeki yerlerini alabilmesi için , yapabilecekleri destekleri ve bu desteklerden nasıl yararlanabilecekleri konusunda toplantıya katılan firmalara yüz yüze bilgi verdi.
 
Toplantıda söz alan Bozatlı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BOZATLI bu desteklerinden dolayı platform üyelerine teşekkür ederek , desteklerin en kısa sürede en doğru yerlere ulaşabilmesi adına konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
 
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da , şehrimizdeki basın yayın ve reklam sektörü özelinde gelen bu destekler için platform üyelerine teşekkür ederek, şehrimizin tüm Kobi’leri için depremin ilk gününden bu yana sahada olduklarını, işletmelerinin yaralarını sarmak adına sürekli bu tarz destek ve hibeler ile buluşturmak için görüşmeler yaptıklarını ve işletmelerimizin faydalanması adına sonuna kadar da bu konuların takipçisi olacaklarını ifade etti.
 
Deprem Bölgesi Ekonomik Kalkınmaya Destek Platformu üyeleri ayrıca şehrimizde gösterdiği katkılardan dolayı İTSO Yönetim Kuru Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a teşekkür plaketi takdim etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet