Skip Navigation Links

Bakan Yardımcısı Gürgen İskenderun’da İncelemelerde Bulundu

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen,n İskenderun’da yürütülen çalışmaları inceledi.

Bakan Yardımcısı Gürgen İskenderun’da İncelemelerde Bulundu

Gündem   A+a-

 
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, depremden etkilenen İskenderun’da yürütülen çalışmalar ile sahil bandında devam eden tahkimat çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu’nun eşlik ettiği incelemede, devlet ve millet olarak şehrin yeniden inşası noktasında çalışmaların gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde sürdürüldüğüne vurgu yapıldı.
Bakan Yardımcısı Gürgen, deprem sonrası sahil şeridindeki çökmeden kaynaklı deniz taşması ve tahkimat çalışmalarını inceledikten sonra belediye brifing salonunda İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in de katılımıyla Kentsel Tasarım Projeleri ve Şehir Planlaması değerlendirme toplantısı düzenledi.
 
Toplantıda şehrin yeniden ayağa kaldırılması noktasında gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar, imar planları, kalıcı konut ve iş yerlerinin inşası, hasarsız ve az hasarlı inşaatların devamı, yerinde dönüşüm çalışmaları gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirme yapıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet