Skip Navigation Links

KOOPERATİFLER ve KOOPERATİF BİRLİKLERİ İÇİN 2,592,000 AVRO’LUK HİBE PROGRAM

“İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı” ile 2,592,000 Avro hibe desteği sağlanacak.

KOOPERATİFLER ve KOOPERATİF BİRLİKLERİ İÇİN 2,592,000 AVRO’LUK HİBE PROGRAM

Gündem   A+a-

 İSTİHDAM YARATMA ODAKLI KOOPERATİF HİBE PROGRAMI ‘HATAY BİLGİLENDİRME TOPLANTISI’
 
 
 
ENHANCER Projesi kapsamında; Ankara, Adana, Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren kooperatif ve kooperatif birlikleri için “İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı” ile 2,592,000 Avro hibe desteği sağlanacak.
 
Hibe programı; bilgilendirme toplantılarını gerçekleştiren proje ekibinin sıradaki durağı ise Hatay…
 
ICMPD (Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi) tarafından, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER) Projesi kapsamında uygulanan İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı çağrısının ikincisi ilan edildi. Hibe programından faydalanmak isteyen kooperatifler için; programı tanıtmak ve başvuru koşullarını anlatmak üzere, 19 Temmuz 2023 Çarşamba saat 13.30’da Hatay – Antakya OSB Toplantı Salonu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Toplantıda, başvuru detayları ile ilgili bilgiler verilirken aynı anda hibe programından faydalanmak isteyen tüm katılımcıların soruları yanıt bulacak. 25 Ağustos 2023 tarihine kadar başvurulabilecek program dâhilinde, kazanan başvuru sahipleri, 40,000 ile 200,000 Avro arasında hibe desteği alabilecek.
 
Hibe programının hedefleri ve başvuru süreci, gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısı ile detaylı olarak paylaşılacaktır.
 
Hibe programından faydalanmak isteyen kooperatifler ve kooperatif birlikleri, https://enhancerproject.com/istihdam-yaratma-odakli-kooperatif-hibe-
 
programi-2-hibe-cagrisi/ sayfasından detaylı bilgi alabilirler.
 
Yer : Antakya OSB; Toplantı Salonu – Antakya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonu, Çakallı Mah. Antakya OSB 10. Cadde No:1, Hatay
 
Tarih : 19 Temmuz 2023, Çarşamba
 
Saat : 13.30
 
Adana Toplantı İletişim: [email protected]
 
Proje Ayrıntılı Bilgi İçin:
 
Gülçin Yılmaz İzel: [email protected]
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet