Skip Navigation Links

İŞ YERİ SAHİPLERİ KURA ÇEKİMİ İLE KONEYNERLERİNE KAVUŞTULAR

Şehir için Minibüs Durağında Konteyner Çarşı Kuruluyor

İŞ YERİ SAHİPLERİ KURA ÇEKİMİ İLE KONEYNERLERİNE KAVUŞTULAR

Gündem   A+a-

Ankara Sanayi Odası tarafından gönderilen konteynerler kura çekimi ile depremde iş yerleri yıkılan ve hasar gören esnaflara teslim edildi.
 
6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem sonrası bölgemize Koordinatör Vali olarak atanan Sivas Vali Yardımcısı Selim Eser, AFAD yetkilileri ile birlikte şehir merkezinde bulunan ve Ankara Sanayi Odası tarafından gönderilen konteynerlerin dağıtımında hazır bulundu.
 
Kura çekimi öncesi konuşan Sivas Vali Yardımcısı Selim Eser, “İş yerleri hasar gören esnaflarımıza yönelik şehir merkezinde kurulan Barınma ve Sosyal Yaşam Alanında bundan sonra esnaflarımız ve meslek mensuplarımız ticari faaliyetlerini sürdüreceklerdir. Hak sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyor. Hayırlı işler diliyorum” dedi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Çam, meslek komite üyeleri, Sigorta Acenteleri, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Emlak sektöründe faaliyet gösteren esnaflar başta olmak üzere çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren esnaflar, kendi konteynerlerini kura çekerek kendileri belirlediler.
İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Levent Çam, kura çekimi sonrası, sonrası bölgemize Koordinatör Vali olarak atanan Sivas Vali Yardımcısı Selim Eser ve AFAD yetkililerine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet