Skip Navigation Links

Chp’den Türkmen Köylerine Ziyaret

Dernek Başkanı Ali Diler ziyaretlerinden ötürü CHP heyetine teşekkür ederek,”Bizler köylülerimizin sorunlarını ilgili makamlara iletmek, dayanış

Politika   A+a-


 
 
Chp’den Türkmen Köylerine Ziyaret
 
CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Türkmen Köyleri yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Dernek Başkanı Ali Diler ziyaretlerinden ötürü CHP heyetine teşekkür ederek,”Bizler köylülerimizin sorunlarını ilgili makamlara iletmek, dayanışma içinde olmak için kurulduk. Amacımız köylerin hak ettiği hizmetleri almasıdır. Bu konuda bir takım faaliyetler yürütmekteyiz.”dedi.
Dudu ise çalışmalarından ötürü dernek yöneticilerine teşekkür ederek,”Hatay Büyükşehir olduğu takdirde köyle ortadan kalkıyor mahalle oluyor. Bu uygulama hayata geçmeden önce insanlara sorulmalıydı. Fikir alınmalı idi. Bu konuda bende meclise önerge vermiştim” dedi.
Civelek ise İskenderun’da hizmetin her noktaya gitmesi için adaletli davrandıklarını belirterek,”Herkese herkesime eşit hizmet götüreceğiz. Götürüyoruz. Bizler insan odaklı çalışma içerisindeyiz. Bu anlamda İskenderun’un tüm sorunlarına el attık. Vatandaşa hizmet için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Ziyaret sohbet ortamında devam etti.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet