Skip Navigation Links

“İTSO YÖNETİMİ SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ”

İTSO Yönetimi İş Yerlerini Açan Üye ve Esnafları Ziyaret Etti

“İTSO YÖNETİMİ SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ”

Ekonomi   A+a-

 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem sonrası iş yerlerini açmaya başlayan işletmeleri ziyaret eden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi sorunları yerinde dinledi.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, üye ziyaretlerinin yanı sıra şehir merkezinde iş yerlerini açan esnafları da ziyaret ettiler.
 
İTSO Yönetimini karşılarından gören işletme sahipleri, sorunlarını anlatma fırsatı buldular. Çok zor şartlar altında ayakta durmaya çalıştıklarını ve iş yerlerini yeniden açmaya başladıklarını belirten işletme sahipleri, devletin esnafa en az 2 yıl geri ödemesiz, düşük faizli kredi vermesi ve destek olması talebinde bulunurken, İTSO Yönetimine de ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, KOSGEB birimi olarak üyelere kredi ve destek verildiğini, İskenderun Deniz Bank Şubelerinde de baş vuruların alınmaya başlandığına dikkat çekti.
Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen ve en çok Hatay’ı etkileyen deprem sonrası İskenderun’da hayatın yavaş yavaş normale dönmeye başladığına vurgu yapan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; ”Deprem sonrası her fırsata sahada yer aldık. Üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilenerek, kredi ve finansmana ulaşmaları noktasında bankaların en üst düzey yetkilileri ile görüşerek çeşitli toplantılar yaptık. El birliği ile bu süreci atlatacağız. Gerek üyelerimiz, gerekse esnaflarımızın da her zaman yanındayız” dedi.
Ziyaretlerde, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO Başkan Vekili Mahir Taner, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Uysal, Fuat Keser, Ali Çitanak, Meclis Üyesi Muhittin Turgut, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet