Skip Navigation Links

“HER ŞEY ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK”

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’DAN İSKENDERUN OSB ZİYARETİ; “HER ŞEY ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK”

“HER ŞEY ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK”

Gündem   A+a-

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da afetzedelerle bir araya geldi.
 
Bakan Karaismailoğlu, ilk olarak depremlerden etkilenen Hatay-Reyhanlı yolunun Demirköprü mevkisinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Ardından Narlıca Aselsan Çadır Kenti’ne geçen Karaismailoğlu, çadırları gezerek depremzedelerle görüştü, kreşteki çocuklarla sohbet etti.
 
Bakan Karaismailoğlu daha sonra, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, bölge ekonomisine katkı sunan sanayici iş insanları ile bir araya geldi.
Toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Hacı Bayram Türkoğlu, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, OSB yönetimi ve sanayiciler katıldı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Devletimiz ve Milletimiz kenetlenerek şehrimizin yeniden inşası için büyük çaba harcıyoruz” dedi.
 
Bakan Karaismailoğlu ise, “”İnşallah daha güzel günler olacak. Zamanla her şey eskisinden daha iyi olacak. Buna emin olun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere ‘gidin Hataylılarla konuşun, ne istiyorlarsa yerine getirin. İnşallah el birliğiyle bu işlerin üstesinden geleceğiz” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet