Skip Navigation Links

Körfez Gazetesi 73 yıl gururunu yaşıyor

İGC yönetimi Körfez Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Erdal Yılmaz’ı ziyaret ederek şahsında Gazetesinin kuruluşunu kutlandı.

Körfez Gazetesi 73 yıl gururunu yaşıyor

Medya   A+a-

 Körfez Gazetesi’nun kuruluşu dolayısıyla İGC Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu ile üyeleri, Körfez Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Erdal Yılmaz’ı ziyaret ederek şahsında Gazetesinin kuruluşunu kutlandı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkanı Diyap Atar, Körfez Gazetesinin yayın hayatında başarılar dileyerek “Doğru tarafsız, objektif haber anlayışıyla topluma karşı sorumluluk bilinciyle yayın hayatına devam ettiğini belirterek “Başta Erdal Yılmaz ve Ekibini kutluyoruz. Körfez gazetesinin bu günlere gelmesinde emeği olan tüm yönetici ve çalışanlarını kutluyorum. Nice yayınlar diliyorum” şeklinde dileklerini ifade etti.
Körfez Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Yılmaz, kuruluş kutlamaları için İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilere teşekkür ederek, “Temennim Körfez Gazetesinin ve tüm yerel gazetelerimizin çok uzun soluklu yayınla halkla buluşmasıdır. Gazeteler, çok seslilik ve demokrasi açısından çok önemlidir” diyerek ziyaretlerinden dolayı meslektaşlarına teşekkür etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet