Skip Navigation Links

Suriye Sorunu Bittiğinde Terör de Kalmaz

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Suriye'de yaşanan olayların bazı kesimlerce çarpıtıldığını öne sürdü.

Politika   A+a-

 
Karasayar: Suriye Sorunu Bittiğinde Terör de Kalmaz
 
Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Suriye'de yaşanan olayların bazı kesimlerce çarpıtıldığını öne sürdü.
Hataylıların Suriyeli mültecilere kucak açtığına vurgu yapan Karasayar, "Suriye'de yaşanan olaylar hepimizi derinden yaralıyor. İnanıyoruz ki, Suriye'deki iç savaş bittiğinde terör olayları da kalmayacaktır." dedi.
Ak Parti İskenderun ilçe divan toplantısı yapıldı. Toplantıya Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İlçe Başkanı Uğur Feriz, belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Karasayar, bazı kesimlerin Suriye'de yaşanan olaylardan nemalanmak istediğine dikkat çekti. Ortadoğu'da olayların başladığı süreçte SuriyeDevlet Başkanı Esed'in defalarca uyarıldığını aktaran Karasayar, "Ancak Esed bunu dinlemedi. Suriye'de yaşanan olaylar üzerinden faydalanmak isteyen bazı kesimler; ülkemizde de karışıklık çıkmasını istiyor. Suriyeli kardeşlerimizle Hataylıları birbirine düşman etmek isteyenler var. Hemşerilerimiz bu oyuna asla kanmayacaklardır." ifadelerini kullandı.
Ak Parti'nin son yaptığı kongreden daha dinamik çıktığın kaydeden İl Başkanı İsmail Kimyeci ise "Hatay'a çok sayıda hizmet kazandırdık. Güçlü kadromuzla ilçelerimizle birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız. Milletimiz yüzde 50 oy vererek bu partiye olan güvenini göstermiştir." diye konuştu.
Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise "Artık daha fazla hizmet diyoruz, daha fazla gayret diyoruz.Hatay büyükşehir konumuna getirildi. İlimizin ekonomisi daha fazla büyüyecek, gelişecek. Tüm ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle Hatay bölge ekonomisine çok önemli katkılar sunacak." şeklinde konuştu
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet