Skip Navigation Links

İGEVin 15nci Yaşına Coşkun Sabah Güneşi Doğdu..

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, 15’nci kuruluş yıldönümünü eğitim gönüllüleri ve bursiyerlerinin katıldığı, Türkiye’nin güçlü sesi Coşkun S

Magazin   A+a-

 
İGEV’in 15’nci Yaşına Coşkun Sabah Güneşi Doğdu..
İskenderun Güney Eğitim Vakfı, 15’nci kuruluş yıldönümünü eğitim gönüllüleri ve bursiyerlerinin katıldığı, Türkiye’nin güçlü sesi Coşkun Sabah’ın sahne aldığı Grand Plaza’da coşkulu bir geceyle kutladı.
İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar’ın selamlama konuşması yaptığı gecede, geçmiş dönem başkanları da yer alarak İGEV’in 15’nci kuruluş yıldönümü coşkusunu eğitim gönüllüleriyle birlikte paylaştılar.
Atatürkçü, Laik, Cumhuriyetçi ve aydınlık bir Türkiye’de daha fazla öğrenciye burs imkanı sunmak için çalışan İGEV’in kuruluş yıldönümü gecesine her zaman olduğu gibi 10. Yıl marşı ellerde ay yıldızlı al bayraklar ayakta coşkuyla söylenerek başlandı.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek başta olmak üzere bölgenin seçkin isimlerinin katıldığı gecede coşku bir an bile dinmedi.
İGEV’in gecesinde Başkan Civelek’e, CHP’li Meclis Üyesi ve İGEV eski yönetim kurulu üyesi Zeki Aytaş eşlik etti.
İGEV gecelerinin en anlamlı töreni olan eğitim gönüllülerine plaketleri verilirken coşku bir başkaydı.
Hayırseverlikleriyle gönüllerde taht kurmuş İGEV’de 5 öğrenciye burs veren Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’ın, sağlık sorunu nedeniyle katılamadığı gecede plaketini Finans Müdürü Mithat Elmacı Başkan Civelek’in elinden alırken, yine 5 öğrenciye burs veren Net Haddecilik ve Kirmit Petrol ortakları Mahmut-Ali Kirmit kardeşlerin plaketini Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in elinden Ali Kirmit aldı.
İşadamları Mahir Taner, Haşim Sağır, Zekiye-Yılmaz Akbay, Avukat Naim Gökpınar, Onfil Filtre Yusuf Yılmaz, Haz Mermer Abid Yeşilkaya, Biçer Beton Galip Biçer, Sistem Yapı Denetim Habib Turhaner, Fer Otomotiv Murat Fer, Mahmut-Sezer Aydemir, Özer Çağşar, İnan Yapı Market Ali İnan, Zeki Aytaş, Sami Bor ve daha bir çok hayırsever işadamı plaketlerini alarak gurur tablosu yaşattılar.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet