Skip Navigation Links

ÇALIŞKAN: “DERİN CHP SÜRECİ DİNAMİTLİYOR”

Necmettin Çalışkan CHP’nin hazırladığı Bilboardlardaki yazılara değinerek yazıların yeterince üzerinde yeterince düşünülmediğini söyledi.

ÇALIŞKAN: “DERİN CHP SÜRECİ DİNAMİTLİYOR”

Gündem   A+a-

 Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan CHP’nin hazırladığı Bilboardlardaki yazılara değinerek yazıların yeterince üzerinde yeterince düşünülmediğini söyledi.
 
CHP grup başkanvekili Özgür Özel’in Ortaçağ zihniyeti açıklaması ve son olarak Berat gecesi HDP Milletvekili’nin Meclis’teki İslam’a hakaret eden ve hazımsızlık kokan konuşmalarına dikkat çeken Çalışkan, “Bütün bu yaşananlar sol kesimlerde halen dini ve dini kültürle ilgili bir cehaletin ve dini değerlere öfkenin sürdüğünü ve halkın değerlerine karşı düşmanlık olduğunu gösteriyor” dedi.
 
Derin CHP vurgusu yapan Çalışkan, “Derin CHP’nin Aşırı uç, radikal Kemalistler anlaşıldığı kadarıyla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun söylemlerinden rahatsızlar. Deyim yerinde ise derin CHP, süreci ve partiyi dinamitliyor. Zahirde görünen CHP’nin son dönemdeki, toplumla helalleşme, geçmişiyle yüzleşme ve başörtüsü ile ilgili tutumlarının zamanında yanlış olduğuna dair söylemlerden derin yapının hayli rahatsız olunduğu ortada. CHP’nin yanlışlarıyla yüzleşmesinden memnun değiller.” Çıkarımında bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet