Skip Navigation Links

İsdemir’de Birlik ve Beraberlik Sürüyor..

Çelik İş Sendikası İsdemir’de işçi çıkarmalarla ilgili önce eylem yaptı ve ardından medyada çıkan haberler sonrası da haberlerde yapılan yorumla

Gündem   A+a-

Çelik İş Sendikası İsdemir’de işçi çıkarmalarla ilgili önce eylem yaptı ve ardından medyada çıkan haberler sonrası da haberlerde yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığını duyurdu..

İsdemir’de Birlik ve Beraberlik Sürüyor..

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde önce 8. gün Haber www.8gunhaber.com da yer alan ve ardında da yazılı medyada çıkan " İsdemir'de işçi çıkartılmaya devam ediliyor" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çekildi.

Hatırlandığı üzere; İsdemir’de işine son verilen bir grup işçinin yeniden işe alınması için İsdemir’de sendika tarafından eylem düzenlenmiş ve ardından medyanın ilgisi İsdemir’e çevrilmişti.

Medyada yer alan haberlerin ardından açıklama yapan Çelik İş Sendikası haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurarak açıklamasında şöyle dedi:

“27 Eylül 2012 Perşembe günü kentimizde yayımlanan bazı gazetelerde " İsdemir'de işçi çıkartılmaya devam ediliyor" haberi gerçeği yansıtmamaktadır. İsdemir'de geçmişten beri süregelen birlik ve beraberliğimiz devam etmektedir.Kamuoyuna duyurulur.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet