Skip Navigation Links

Kireççi'den sitem!

Kireççi İskenderun da ki iki bayan muhtardan biri olarak hiçbir kurum ve kuruluştan kutlama mesajı almamış olmasından dolayı bu davranışı saygısızlık

Teknoloji   A+a-

Kireççi İskenderun da ki iki bayan muhtardan biri olarak hiçbir kurum ve kuruluştan kutlama mesajı almamış olmasından dolayı bu davranışı saygısızlık ve erkek hegemonyası olarak değerlendirdi.
Anneler Günü Kutlama Mesajının sadece HEPAR İlçe Başkanı Melih Erozan’dan geldiğini belirterek Erozan’a teşekkürlerini bildiren Kireççi durumu şöyle değerlendirdi ‘Biz Muhtar Anneler olarak hiçbir kurum, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti liderleri tarafından kadınlar ve anneler günümüz kutlanmamıştır.
Bu da toplumda belli bir yerde olan, örnek teşkil eden kadınlarımızı diskalifiye etme yada gerçekten erkek hegemonyasının göstergesidir.
Bizler anne, bacı, kardeş, sevgili ve hayat arkadaşıyız. Toplumda çoğunluğu teşkil etmekteyiz. İstediğimizde her yönetimin kaderini oylarımızla değiştirebiliriz.
Bu gibi düşüncesiz davranışları değiştirmenizin zamanı geldi ‘Her Başarılı Erkek’in Arkasında Bir Kadın Vardır’ ve buradan tüm kadınlarımıza ve annelerimize sesleniyorum ‘ şimdi ses getirme zamanı, gücümüzü gösterme zamanı’ liderliği erkeklerden almak yerine en azından ortak olmamız lazım.
Kadınlarımıza kota konulmuş ve o kotanında altına düşürülmüştür, bu utanç verici bir tablodur.
Unutmayınız ki kadınlarımız yeter ki istesinler üstesinden gelemeyecekleri hiçbir şey yoktur.
Liderler kadınlardan oluştuğu zaman barış, demokrasi, huzur ve doğru yol bulunacaktır. Yüce Rabbim ‘ Cennet Analarımızın Ayakları Altındadır’ diye buyurmuştur.
Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu olsun.’ şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet