Skip Navigation Links

Dr. Gani'de Sezgin Çengel Sürprizi

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği çocuk korolarının konseri kulakların pasını sildi.

Magazin   A+a-

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği çocuk korolarının konseri kulakların pasını sildi. Konserde Dünyaca ünlü Kanun Üstadı, Bestekar ve Ses Sanatçısı Sezgin Çengel sürprizi herkesi mutlu etti.


Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni ve İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Şefi Murat Bulut’un yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosi ile Zeki Altıparmakoğlu yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, veli ve öğrencilere unutamayacakları bir gece yaşattılar.


Şef Murat Bulut yönetiminde sahne alan Türk Sanat Müziği Korosu’nun sürpriz konuğu, dünyaca ünlü Kanun Üstadı Bestekar ve ses sanatçısı Sezgin Çengel, hem muhteşem bir Kanun Taksimi yaptı hem de birbirinden yetenekli çocuklara enstrümanıyla eşlik ederek konsere can verdi.
Şef Murat Bulut’un İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarından dönem arkadaşı olduğu öğrenilen Kanun Üstadı Bestekar ve Ses Sanatçısı İskenderun’lu Sezgin Çengel, tatil için geldiği memleketinde birbirinden yetenekli çocuklara enstrümanıyla eşlik etmekten keyif aldığını söyledi.
Okul bahçesinde düzenlenen konser etkinliğinde çocuk solistler birbirinden güzel şarkı ve türkülerini seslendirdiler. Konser izleyenlerden tam not aldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet