Skip Navigation Links

Eczacı Buket Yazar Dünya Evine Girdi..

Bölgemizin tanınmış işadamı Yazar Tur Seyahat Sahibi ve Hatay Günsas Turizm İskenderun Büroları işletmecisi Züher Yazar'ın güzeller güzeli kızı Eczacı

Magazin   A+a-


Bölgemizin tanınmış işadamı Yazar Tur Seyahat Sahibi ve Hatay Günsas Turizm İskenderun Büroları işletmecisi Züher Yazar’ın güzeller güzeli kızı Eczacı Buket Yazar, Gür-Alp Koleji Sahibi Alparslan Gürgen’in oğlu Matematik Öğretmeni Yasin Gürgen’le hayatını birleştirdi.
İşadamı Züher Yazar’ın küçük yaştan bu yana üzerine titrediği basketbol spor yaşamında sonuna kadar desteklediği güzeller güzeli kızı Buket Yazar, uzun yıllardır profesyonel basketbol liglerinde oynarken, aynı zamanda Eczacılık fakültesinden de geçtiğimiz ay mezun oldu.
Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden geçtiğimiz ay mezun olan Eczacı Buket Yazar’ın Matematik Öğretmeni Yasin Gürgen’le hayatını birleştirdiği düğün töreni Gür Alp Koleji Tesisleri’nde gerçekleştirildi.


Buket Yazar-Yasin Gürgen’in nikâhını Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek kıyarken, güzel gelin Buket Yazar’ın nikâh şahitliğini öğretmen arkadaşı Kenan Karaali, Yasin Gürgen’in nikah şahitliğini ise yine öğretmen arkadaşı Alaattin Uyar yaptı.
“Evet’lerin söylendiği andan sonra Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek mutlu çifti karı-koca ilan etti.
Güralp Koleji Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğüne CHP Hatay Milletvekilleri Aziz Yazar ve Gökhan Durgun, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Madenli Belediye Başkanı Asaf Güven, MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Meclis üyeleri, eğitim camiası ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.


Gelin ve damadın muhteşem dans müziğiyle alana girmesiyle birlikte başlayan düğün merasimine katılımın oldukça yoğun olduğu görüldü. Buket Yazar- Yasin Gürgen çiftinin dans ederken birbirlerinin gözlerine sevgi dolu bakmaları mutluluğun göstergesi olurken, davetliler ise genç çifti dakikalarca alkışlayarak bu mutluluğu perçinlediler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet