Skip Navigation Links

Fatih Kısaparmak, Kırıkhan'da coşku ile karşılandı

Kırıkhan'a Türk Askerinin girişinin 73. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen şenlikler kapsamında Kırıkhan belediyesince organize edilen konserde ünlü ses

Magazin   A+a-

Kırıkhan’a Türk Askerinin girişinin 73. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen şenlikler kapsamında Kırıkhan belediyesince organize edilen konserde ünlü ses sanatçısı Fatih Kısaparmak hayranlarını coşturdu.
Şehir Stadyumundaki konsere Kırıkhan Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, Belediye Başkanı Murat Sakman, protokol üyeleri davetliler ve binlerce vatandaş katıldı. Önce sahneye çıkan Özlem Ceylan trübünleri dolduran Kırıkhan’lıları müzik ziyafeti çekerken, daha sonra sahneye çıkan Fatih Kısaparmak ise birbirinden güzel seslendirdiği parçalarla hayranlarını coşturdu.
Konser öncesi konuşma yapan Kırıkhan belediye Başkanı Murat Sakman, “Bugün bizim kurtuluş günümüz, bugün bizim namus günümüz. Bu anlamlı günde yeri, göğü, alemleri yaratan yüce rabbim, sevgilisi Hz. Peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş bu güzel millete, bu yüce millete bir daha esir düşmenin acısını yaşatmasın.
Bu vesileyle şanlı Türk ordusunun ilçemize girişinin 73. yıldönümü hepimize kutlu olsun. Türk Silahlı Kuvvetlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Vatan, bayrak, ezan uğruna canların feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Murat Sakman konserden sonra ses sanatçıları Özlem Ceylan ve Fatih Kısaparmak’a teşekkür ederek birer plaket verdi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet