Skip Navigation Links

Muhteşem merasim

İş adamı Ali Tekten'in oğlu Şahin, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir tören ile erkekliğe ilk adımını attı..

Magazin   A+a-

 
İş adamı Ali Tekten’in oğlu Şahin, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir tören ile erkekliğe ilk adımını attı..
 
 
AHM İnşaat firması ortaklarından Ali Tekten’in oğlu Şahin, muhteşem bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.
Şahin Tekten’in kirveliğini Kron Filtre ortaklarından Orhan Gülsever yaptı. Ali-Seval Tekten ve Orhan-Ceylan Gülsever çifti, misafirlerle yakından ilgilendi.
Sünnet merasimine Belen Kaymakamı Mehmet Öz, MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, CHP eski Milletvekili A. Aziz Yazar, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Hamit Civelek, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, MÜSİAD Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun eski İlçe Emniyet Müdürü Salih Gökalp, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
AHM inşaat şirketinin bölgemiz için büyük önem arz eden PORT CİTY yatırımının yapılacağı alanda gerçekleştirilen sünnet düğünü merasiminde, tüm detaylar ayrıntılarıyla düşünüldü. Çocuklar için oluşturulan eğlence parkı, palyaçolar ve oyun alanları, minik misafirler için adeta karne hediyesi oldu. Yörük çadırı ve köfteci Ramiz’in stantlarında hazırlanan yemekler, davetlilerden tam not aldı.
Şahin Tekten ve kirvesi Orhan Gülsever’in düğün başlarken yaptıkları zeybek oyunu, misafirler tarafından ayakta alkışlandı. AHM inşaat ortaklarından Mahir Taner ve Hasan Yıldırım da, bu mutlu gününde Ali Tekten’i yalnız bırakmadılar.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Urfa sıra gecesi grubu, muhteşem bir performans sergiledi.
8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com olarak, Şahin Tekten’in erkekliğe ilk adımını attığı bu özel gününü kutluyor, “darısı düğün törenine inşallah” diyoruz..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet