Skip Navigation Links

Musiki Derneğinden Mustafa Şenel'e Vefa Konseri.

İskenderun Belediyesi Musiki Derneği, şef Mustafa ŞENEL adına düzenlediği Türk Sanat Müziği konserinde İskenderunlu müzikseverleri mest etti.

Magazin   A+a-

 
Musiki Derneğinden Mustafa Şenel’e Vefa Konseri…
 
 
İskenderun Belediyesi Musiki Derneği, şef Mustafa ŞENEL adına düzenlediği Türk Sanat Müziği konserinde İskenderunlu müzikseverleri mest etti.
 
İskenderun Mustafa Yazıcı Konservatuarı’nda gerçekleştirilen Türk Sanat müziği konserini Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ eşiyle birlikte izledi. Vali Lekesiz, rahatsızlığından dolayı tekerlekli sandalye ile konseri izleyen Şef Mustafa ŞENEL’in yanına kadar giderek bir süre sohbet etti. Şenel’e Geçmiş olsun dileklerini bizzat ileten Vali Lekesiz, müziğe katkılarından dolayı çiçek ve plaket takdim etti.
 
Yaklaşık üç saat boyunca Türk Sanat Müziğinden ölümsüz eserlerin başarıyla icra edildiği konser sırasında konuklar zaman zaman koroya ve sanatçılara eşlik ederken Murat ŞENEL’e plaketin sunumu sırasında ve Kızı Funda ŞENEL’in sahne aldığı sırada salonda duygulu anlar yaşandı.
 
1986-2009 yılları arasında İskenderun, İDÇ ve Dörtyol Musiki Derneklerinde şeflik yapan Mustafa ŞENEL Bir süredir rahatsızlığından dolayı tedavi görüyor.
 
Şef Murat BULUT tarafından yönetilen 39 kişilik koro ekibi ve 14 kişilik saz heyeti eşliğinde birbirinden güzel eserlerin sunulduğu konser adeta bir duygu ve müzik şöleni tadında gerçekleşti.
 
Toplam 31eserin seslendirildiği bu muhteşem konser Funda ŞENEL’in de babasına ithafen bir eser seslendirdiği Konserde; Dernek Başkanı Ahmet ÖZ’ün yanı sıra Can TEYMUR, Dr. Ahmet Birol ÖZELÇİ, Dr. Yavuz Selim YIKICI, İbrahim AÇIKGÖZ, Abdullah GÜLER ve Fatin BEREKETOĞLU’da birer eserle sahne aldılar.
Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen konsere Vali M. Celalettin LEKESİZ Eşi Zehra Hanım ile birlikte katılırken, Kaymakam Ali İhsan SU, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Bahar YILMAZ, çok sayıda işadamı ve müzikseverler konseri ilgi ve keyifle izlediler.
 
Düzgün diksiyonu ve yumuşak ses rengiyle programın sunumunu başarıyla yapan Nilgün ÜNAL da konuklardan tam not aldı. Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Vali Celalettin LEKESİZ, memnuniyetini ifade ederek, Musiki Derneği Başkanı Ahmet ÖZ’ü ve konserde emeği geçenleri tek tek kutladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet