Skip Navigation Links

Gelinlik defilesi göz doldurdu

Prime Mall Alış veriş merkezinde gelinlik defilesi göz doldurdu

Magazin   A+a-

Prime Mall Alış veriş merkezinde gelinlik defilesi göz doldurdu
 
Prime Mall Alış veriş Merkezinde bayan Kuaförler hünerlerini sergilerden, gelinlik ve kına kıyafetlerinden oluşan defilede yoğun ilgi gördü.Prime Mall Alış veriş Merkezinde gerçekleştirilen defile yoğun katılımla gerçekleşti.
 
 
 
Bayan kuaförler Prime Mall Alış veriş merkezindeki gösteri şova dönüştü ve bayanların saçları kısa sürede kuaförler tarafından saçlarına bakım yapıldı.
 
Gösterinin finalinde ise sahneye çıkan mankenler gelinlik ve kına kıyafetleri ile göz doldurdular. Prime Mall Alış veriş merkezi müdürü Arzu Özerdem, AVM olarak sosyal ve kültürel aktivitelere önem veriyoruz. Halkımızdan gelen talep ve istekleri değerlendiriyoruz. “Bu gün AVM’de bayanlarımızı yakından ilgilendiren saç bakımı ile ilgili kuaförlerin gösterileri oldu. Daha sonra ise kına elbiseleri ve gelinlik kıyafetlerinden oluşan bir defile gerçekleştirildi. Gerek Defile ve kuaförlerin saç bakım gösterisi gerekse halkın gösterilere ilgisi oldukça yoğundu. Bu da bizleri mutlu etti. AVM olarak etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet