Skip Navigation Links

İGEV'İN 'Yaz'a Merhaba Şöleni' İlgi Gördü

Kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen 'Yaz'a Merhaba Piknik Şöleni' geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Magazin   A+a-

 
 İGEV’İN “Yaz’a Merhaba Şöleni” İlgi Gördü
 
 
Kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen “Yaz’a Merhaba Piknik Şöleni” geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
Karaağaç Beldesi Halk Plajı tesislerinde düzenlenen ve vatandaşların yanı sıra siyasi partilerin milletvekili adaylarının da bulunduğu şölende renkli görüntülere rastlandı.
Her yıl geleneksel olarak kutlanan şenliğe İGEV yönetim kurulu dönem başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ile İskenderun belediye başkanı Yusuf Civelek ve başkan yardımcısı Haluk Arlı ve İsmet Şelhum Devrim’in yanı sıra CHP Hatay Milletvekili adayları Mevlüt Dudu ile Yılmaz Şahutoğlu, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Siyasiler vatandaşlarla bire bir görüşerek sorun dinlediler ve destek istediler.
Şölenin açılış konuşmasını yapan yönetim kurulu üyesi Fevzi Sevinçli, düzenledikleri etkinliğe katılan ve emeği geçenlere teşekkür ederek amaçlarının İGEV üyeleri ile vatandaşların kaynaşması olduğunu ifade etti.
İGEV yönetim kurulu başkanı Şefik Uyar, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri bu etkinliğin uzun yıllar sürmesi dileğinde bulunarak vakıf hakkında açıklamalarda bulundu.
Şefik Uyar, “İGEV olarak en önemli görevimiz başarılı öğrencilerimize sağladığımız katkılarla eğitimlerini başarıyla tamamlamalarına destek olmaktır. Bu konuda bize destek ve katkıda bulunan tüm üyelerimize ve hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Amacımız üyelerimiz ile hemşerilerimizin kaynaşmasını sağlamaktır” dedi.
Şölene katılan vatandaşların piknik alanında oluşturdukları renkli görüntülerin yanı sıra kurulan yiyecek stantlarında değişik yemek türleri satışa sunuldu. Bu arada İGEV yöneticileri tarafından düzenlenen tavla, okey, ve satranç oyun turnuvalarının yanı sıra ilkokul düzeyindeki öğrencileri için hazırladığı resim yarışmaları büyük ilgi gördü.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet