Skip Navigation Links

Cerrah Bu Kez de Kendine Hayat Verdi..

Bugüne kadar ameliyathanede hayat kurtarmak için ter döken ünlü Genel Cerrah Doktor Süleyman Belli, yıllar sonra bulduğu aşkıyla önce nikah masasında

Magazin   A+a-

Bugüne kadar ameliyathanede hayat kurtarmak için ter döken ünlü Genel Cerrah Doktor Süleyman Belli, yıllar sonra bulduğu aşkıyla önce nikah masasında ardından da sahnede göbek atarak terledi..
 
Cerrah Bu Kez de Kendine Hayat Verdi..
 
İskenderun’un tanınmış ailelerinden Filli Boya ve Favori Boya Hatay Bölge Distribütörlüğü Sahipleri Nihat ve Yusuf Belli’nin kardeşi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Süleyman Belli ile Antakya’nın sevilen ve tanınan Yunus ailesinin güzel kızı Çağla Yunus evliler kervanına katıldılar.
İskenderun Devlet Hastanesi Genel Cerrahlarından Doktor Süleyman Belli ile Beden Eğitimi Öğretmeni olan Çağla Yunus, İSOS Otel’de yapılan düğün törenine genç çiftlerin aileleri, meslektaşları, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve dostları katıldılar.
 
Gecede Dr. Süleyman Belli ile Çağla Yunus (Belli) nikâhını İskenderun Belediye Başkanı kıyarken, şahitliklerini Özel Palmiye Hastanesi Baştabibi Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile iş adamı Hüseyin Tuncer yaptılar. Nikâh töreninin ardından Belediye Başkanı Civelek çiftlere kahve fincanı armağan ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Doktor Süleyman Belli ve eğitimci eşi Çağla Belli dostları ve arkadaşları ile piste gönüllerince eğlenceli saatler geçirdiler. Eğlencenin ardından düğün pastasını kesen genç çiftler havai fişek gösterisi eşliğinde eğlencelerini gecenin geç saatlerine kadar devam ettiler.
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet