Skip Navigation Links

Kirmit ve Çiçek Aileleri Dünür Oldu

Bölgemizin iki saygın ailesi Çiçek ve Kirmit aileleri dünür oldu. İşadamı Talat Çiçek'in güzeller güzeli kızı Filmar Şirketi İnşan Kaynakları Müdürü D

Magazin   A+a-

 
 
 
Bölgemizin iki saygın ailesi Çiçek ve Kirmit aileleri dünür oldu. İşadamı Talat Çiçek’in güzeller güzeli kızı Filmar Şirketi İnşan Kaynakları Müdürü Derya Çiçek ile Cemil Kirmit’in yakışıklı oğlu Makine Yüksek Mühendisi Mehmet Kirmit’in nişan töreni aile arasında sade bir törenle gerçekleşti.
 
Kirmit ve Çiçek Aileleri Dünür Oldu
Güven Makine Sanayi ve Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’in oğlu Makine Yüksek Mühendisi Mehmet Kirmit ile İskenderun Güney Eğitim Vakfı geçmiş dönem başkanlarından İşadamı Talat Çiçek’ın kızı Filmar İnsan Kaynakları Müdürü Derya Çiçek, evlilik yolunda ilk adımı attılar.
 
 
Bölgemizin iki saygın ailesinin evlatları Derya Çiçek ile Mehmet Kirmit’in nişan töreni kız evinde aile fertlerinin katıldığı sade bir törenle gerçekleşti.
Nişan töreninde iki aile fertlerinin mutluluğu görülmeğe değerken, Semire-Cemil Kirmit ile Cevher-Talat Çiçek çiftlerinin mutluluğu bir başkaydı.
Evlilik yolunda ilk adımı atan Derya Çiçek-Mehmet Kirmit çiftinin nişan yüzüklerini baba Cemil Kirmit taktı.
Biz de 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org kuruluşları olarak Derya Çiçek ile Mehmet Kirmit’i evlilik yolunda attıkları bu önemli adımda kutluyor, darısı en kısa sürede düğüne diyoruz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet