Skip Navigation Links

Bülent Seküçoğlu Dört Köşe!!!

İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Bülent Seküçoğlu üçüncü kez baba oldu.

Magazin   A+a-

 
Bülent Seküçoğlu Dört Köşe!!!
 
İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Bülent Seküçoğlu üçüncü kez baba oldu.
Dicle Tuçe ve Esra yağmur’un ardından yıllar sonra yeniden bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Seküçoğlu, iş yaşamında olduğu kadar aile yaşamında da başarılı olduğunu her fırsatta ortaya koyuyor.
Eşi Pınar Seküçoğlu’nun doğumu öncesi ve sonrası bir an bile yanından ayrılmayan Bülent Seküçoğlu’nun keyfine diyecek yok.
Pınar Seküçoğlu’nun doğumunu Özel Palmiye Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Süleyman Aslan sezeryan yöntemiyle yaptırdı.
Büyük bir heyecan yaşanan Seküçoğlu ailesinin mutluluğuna ortak olan dostlarının sürprizleri birbirini kovaladı. 2940 gram ağırlığında dünyaya gelen kız bebeğe Ada adı verilirken, karşılama organizasyonunu yapan İşadamı Selim Çam’ın eşi Serap Çam ve arkadaşları, Ada bebek için keman resitali verdirdiler. Ada bebek onuruna güllerin dağıtıldığı, keman resitallerinin yapıldığı özel Palmiye Hastanesi’nde farklı bir hava esti.
14 yaşındaki Dicle Tuçe ve 13 yaşındaki esra Yağmur’un ardından üçüncü bebek mutluluğunu yaşamanın ayrı bir duygu olduğunu ifade eden Bülent Seküçoğlu, tarifi imkansız bir duygu yaşadığını söylerken, mutluluktan uçuyordu.
Yıllar sonra Ada bebeği kucağına aldığı için mutluluğunu 8. Gün Haber’e anlatan Pınar Seküçoğılu, “Allah herkese nasip etsin. Çok mutluyuz” dedi.
Ablalar Dicle Tuçe ve Esra Yağmur, bir an bile kardeşleri minik Ada’yı yalnız bırakmıyorlar ve gelecek güzel günlerin hayalini kuruyorlar.
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet