Skip Navigation Links

Ferit Cömert Yılın Transferi İçin Ön İmzayı Attı!!!

İskenderun'un bağrından yetişen ender yeteneklerden Bank Asya Ligi'nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Kaptanı Ferit Cömert, evlili

Magazin   A+a-

 
 
İskenderun’un bağrından yetişen ender yeteneklerden Bank Asya Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Kaptanı Ferit Cömert, evlilik yolunda ilk adımı attı.
Spor kamuoyunun yakından tanıdığı başarılı defans oyuncusu Ferit Cömert, 16 yaşında Karaağaç Belediyespor’da başladığı futbol yaşamında, Çanakkale Dardanelspor’da top koşturduktan sonra Bank Asya Ligi’nin en başarılı kulüplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu.
Ferit Cömert, yoğun geçen transfer sezonunun tam ortasında süper Lig takımlarından gelen teklifleri değerlendirirken, diğer yandan da hayatını birleştirmek üzere kuzeni Zülal Cömert’i ailesine transfer etmek için ön sözleşmeyi imzalamış oldu.
Cömert ailesinin bu transferi tüm yakın dostları arasında büyük sevinç yarattı.
Karaağaç Sappihere’de yemekli olarak düzenlenen nişan töreninde yaz yağmuru sürprizi yaşansa da, hafif çiseleyen yağmur hiç kimsenin umurunda olmadı.
Dünürler Zübeyde-Rebi Cömert ile Yasemin-Metin Cömert çifti davetlileri kapıda karşılarken mutluluktan uçuyorlardı.
Ege Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Kuzeni Zülal Cömert’le evlilik yolunda ilk adımı atan başarılı futbolcu Ferit Cömert’i bu mutlu gününde takım arkadaşları Murat Ceylan, Muhammed Kaya ve Çetin Sevim yalnız bırakmadılar.
Ünlü futbolcu Ferit Cömert’in nişan töreni için Gaziantep basınından da bir çok gazeteci İskenderun’a gelerek nişan törenini izledi.
Güzel gelin Zülal Cömert ile elele salona giriş yapan Yakışıklı Futbolcu Ferit Cömert, davetlilerin alkışları arasında dans ettiler.
Yaz yağmuru altında ilk danslarını yapan Zülal-Ferit Cömert çifti, romantik dansın ardından coşkulu şarkılar eşliğinde dostlarıyla doyasıya eğlendiler.
 
 
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet