Skip Navigation Links

Prıme Mall İskenderun'da Bayram Çok Renkli Geçecek

Düzenlediği aktivite ve kampanyalar ile bölgenin çekim merkezi haline gelen Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı'nda dopdolu bir pr

Magazin   A+a-

 
Prıme Mall İskenderun’da Bayram Çok Renkli Geçecek
 
Düzenlediği aktivite ve kampanyalar ile bölgenin çekim merkezi haline gelen Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı’nda dopdolu bir program ile ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.
 
Dört günlük bayram tatili boyunca birbirinden renkli aktiviteler ile ziyaretçilerini ağırlayacak olan Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi’nde bayramın birinci günü saat 16.00-17.00 arasında sirk gösterisi sergilenecek. Bayramın ikinci günü sürprizi ise, izleyicilerini de oyunun içine çekerek kahkaha tufanı estirecek olan ünlü showman Ceyhun Yılmaz olacak. Prime Mall İskenderun’da ücretsiz Ceyhun Yılmaz show, 7 Kasım Pazartesi günü saat 14.30-16.30 saatlerinde izlenebilecek ve gösteri sonrasında hayranları Ceyhun Yılmaz ile fotoğraf çektirerek imzalı posterini alabilecekler. Prime Mall İskenderun’da bayram; üçüncü gün saat 15.00-16.00 arasında düzenlenecek olan Ateşbaz Gösterisi ve dördüncü gün aynı saatte çocuklar için Balon Show ile devam edecek.
 
Ayrıca, Prime Mall İskenderun ziyaretçileri bayram boyunca her gün yiyecek katında saat 17.00-19.00 arası canlı fasıl müziği dinleyerek yorgunluk atabilecekler.
 
Prime Mall İskenderun, bayram boyunca her gün saat 23.00’te kapanacak olup, alışveriş merkezinin çok ses getiren ‘Çil Çil Altın’ kampanyası kapsamında, müşteriler yaptıkları alışverişin puanları ile sertifikalı 1 gramlık külçe altınlar kazanabilecekler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet