Skip Navigation Links

Kılınç Ve Arı Ailelerinin Mutlu Günü

CHP Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç'ın oğlu Bestami Kılınç ve Arı ailesinin kızları Gonca Arı ile düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi

Magazin   A+a-

CHP Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç’ın oğlu Bestami Kılınç ve Arı ailesinin kızları Gonca Arı ile düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. “Beraberliğe adım attığımız bu çok özel günümüzde mutluluğumuzu sinizle paylaşmak bizleri onurlandıracaktır” diyerek sevdiklerine davet gönderen Perihen – Vural Arı ve Nurhayat – Hasan Kılınç, çocuklarına çifte düğün yaptı.

Kızın ailesinde kına ve ardından düğün yapan aile büyükleri aynı düğünü İskenderun’da da yaparak gençlerin sevgilerini perçinlemiş oldular. 3 M Garden’de düzenlenen düğüne Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Umran Civelek, CHP Belediye Meclis Üyeleri A.Birsel Aktaş, Erdinç Çelebi, CHP İskenderun kadın Kolları, CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve Yönetimi, Namık Arı, Bülent Bozdoğan, Mehmet Duduoğlu ve davetliler katıldı. Gece geç saatlere kadar eğlenen davetliler nezih bir ortamda gelin ve damadın mutluluğuna şahitlik ettiler.8.gün Gazetesi ve www.hatayhaberleri.org ailesi olarak Bestami ve Gonca çiftine mutluluklar dileriz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet