Skip Navigation Links

Atalar Koleji'nde Duygu Dolu Anlar

2010-2011 Öğretim yılının geride bırakan eğitim kurumları bir bir mezuniyet törenlerini yaparak aile ve öğrencilerine unutulmaz anılar yaşatıyor.

Magazin   A+a-

 
Atalar Koleji’nde Duygu Dolu Anlar
 
2010-2011 Öğretim yılının geride bırakan eğitim kurumları bir bir mezuniyet törenlerini yaparak aile ve öğrencilerine unutulmaz anılar yaşatıyor.
Bunlardan biri de Özel Atalar İlköğretim Okulu. Özel Atalar İlköğretim Okulu öğrencileri okul aile birliği tarafından yelken kulübünde düzenlenen bir veda yemeği ile sevgili öğrencilerini gelecek güzel günlere uğurladılar.
Bu yıl 61 öğrenciyi 8nci sınıftan uğurlayan Özel Atalar İlköğretim Okulu öğrencilerinin yaptıkları muhteşem meşaleli kep atma töreni sonrası konuşan Aile birliği başkanı Bülent TEMEL “Bu güzel eğitim yuvasında daha önce bir oğlum Fen lisesine gitti. İnşallah ikinci oğlum da güzel yerlere gidecek. Sayın veliler çocuklarınız illaki sizin istediğiniz yerlere gitmeyebilir. Ama Atalar Koleji’nin sıkı eğitimi ve sizin verdiğiniz sağlam aile terbiyesi ile iyi bir yurttaş ve insan olacaktır. Ve ümit ediyorum ki kendileri için en iyi yerlere gideceklerdir” dedi.
Okul müdürü Erkan KARACA ise şöyle konuştu.” Bu okulu kurduğumuzdan beri geleneksel olarak yaptığımız veda yemeklerinde çok güzel sonuçları açıklamak kısmet oldu. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizi takip ediyoruz. Şimdiye kadar gerek Tosçelik Fen Lisesine, gerekse ilçe bazında ki Anadolu liselerinin yanı sıra İzmir, Ankara, İstanbul gibi illerde yüksek puanla öğrenci alan kolej ve Anadolu liselerine bir çok öğrenci gönderdik.Başarı grafiğimiz oldukça yüksek. Bu yıl okul birincisi olan öğrencimiz Aysu PANCAR tüm sorulara doğru yanıt vererek TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE adaylığı hak etti. Sonuçları heyecanla bekliyoruz. Yetiştirdiğimiz öğrenciler ülkemize yararlı bir yurttaş, Atatürk ilkelerine bağlı birer genç olacaklardır. Bundan şüphemiz yok. Yeni yolculuklarında onlara başarılar diliyoruz ”dedi.
Tören kep atma ve pasta kesiminden sonra gençlerin mutlu eğlenceleri ile devam etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet