Skip Navigation Links

İGEVLİ Olmak Başka Bir Gurur

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, geleneksel mezunlar gecesini yaptı. Karaağaç Sapphire'de düzenlenen mezunlar gecesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da eğ

Magazin   A+a-

 
 
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı, geleneksel mezunlar gecesini yaptı. Karaağaç Sapphire’de düzenlenen mezunlar gecesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim gönüllülerinin gurur ve mutluluğu vardı.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı  Başkanı Şefik Uyar yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Her zaman Atatürk’ün kurduğu demokratik ve laik cumhuriyeti korumak ve yüceltmek ilkesi ile hareket etmiştir.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı modern Türkiye’nin yarınlardaki güvencesi, bağımsız düşünebilen, araştıran, kendi fikrini oluşturabilen, özgür, laik ve Atatürkçü gençlerin yetişmesine katkı sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Çalışkan, başarılı ama maddi olanaklara sahip olmayan gençlerin uygun koşullarda eğitim alabilmesi için her türlü kaynağı yaratmak, niteliklerini arttırmak, sosyal hayata geçişte motive etmek ve onları izlemek bizim temel amacımızdır.

İGEV mezunu gençlerimizin 4 sene önceki müracaatlarını dün gibi hatırlamaktayız. Şimdi bu gençlerimiz eğitimlerini tamamladırlar ve ülkemize yararlı bireyler olacaklar.

Öğrencilerimizi bundan sonraki sosyal yaşantılarında başarılar diliyoruz.

 
Türkiye’nin geleceğine yatırım yapan eğitim gönüllüleri, burs verdikleri öğrencilerin mezun olduğunu görünce ayrı bir gurur yaşadılar.
Ekonomik imkansızlıklardan dolayı üniversite öğreniminde sorun yaşayan gençlerin özenle seçildiği İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nda, mezunlara belgeleri törenle verildi.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Mezunlar Gecesi’nde bursiyerlere mezuniyet belgelerini onur konuğu olan Prof Dr. İskender Sayek, İGEV Kurucu Başkanı Eczacı Ruslan Coşkunırmak ve Başkan Şefik Uyar verdiler.
Eğitime katkı sunarken aynı zamanda yoğun iş stresini de atan İGEV Üyeleri, Atatürkçü, Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine katkı sundukları için oldukça mutluydular.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet